04 / 07 / 2024

muş ovası yatırımları

muş ovası yatırımları

Orman ve Su İşleri Bakanlığıı tarafından son 10 yılda 1 milyar lira yatırım yapılan Muş Ovasına, yaklaşık olarak 2 milyar liralık daha yatırım yapılması planlanıyor..

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Energetic Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!    

Energetic Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Köz ve Mehmet Ali Erdoğmuş ortaklığında kuruldu.

Muğla'ya yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Muğla'nın büyükşehir olduğu tarihten 2018 yılı sonuna kadar Bakanlık tarafından ilde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Muğani Gayrimenkul Ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Muğani Gayrimenkul Ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile A.M. Elbarrawı tarafından kuruldu.

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor!

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor. Muğla Bodrum, Kızılağaç Köyü İçmeler Mevkii'nde bulunan araziyi 49 yıllığına alan Martı GYO; bölgeye bir turizm kompleksi inşa etmeyi hedefliyor.

Otel yatırımları en çok İstanbul ve Antalya'da yapılıyor!

Bu yıl konaklama sektöründe toplam tutarı 3 milyar 354 milyon lirayı bulan 205 yatırım teşvik belgesinin 84'ü İstanbul, Antalya ve Muğla illerinde yapılacak otel yatırımları için alındı...

Mehmet Erdem Söke yatırımları ile ilgili bilgi verdi!

Çine Adnan Menderes Barajı’nın Söke Ovası rahatladığını belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Söke ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

İdris Güllüce son 12 yılda yapılan en büyük çevre yatırımlarını açıkladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 12 yılda yapılan çevre yatırımlarını açıkladı. Doğası ile, tarihi ve kültürü ile, iklimi, bitkisi, hayvanı, denizi, ırmağı, dağı – taşı deresi -ovası ile en değerli hazineleri barındıran bir ülkenin mirasçılarıyız.

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

muş ovası yatırımları Haberi

muş ovası yatırımları

Gayrisafi milli hasılada Türkiye'nin en geri kalmış ili olan Muş'la, bölge halkının kaderini devirecek dev projeler hayata geçiriliyor. Kapladığı 84 bin hektarlık alanla Türkiye'nin en geniş ovalarından olan Muş Ovası'nda. tarımsal venmttigı artırmak, modern tarıma geçilmesini saklamak ve ianm arazilerinin su altında kalmasını önlemek »çın Alparslan-2 Barajı. Muş Ovası Sulama Projesi, Arazı Toplulaştırma Projesi ve Karasu Islah Projesinin uygulanması hedefleniyor. 

Kışı başına düşen gelirde Türkiye ortalamasının gerisinde bulunan Muş'ta, tarım sektörünü canlandırmak ve ekonomik gelirleri artırmak amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından son 10 yılda 1 milyar lira yatırım yapılan Muş Ovasına, yaklaşık 2 milyar liralık daha yatırım yapılması planlanıyor. Murat Nehri üzerinde, enerji ve sulama ihtiyacını karşılamak içın geçen yıl yapımına başlanan Alparslan-2 Barajı nın tamamlanmasının ardından 84...