05 / 05 / 2024

muş stad

muş stad

Muş'ta 7 milyon liraya mal olacak stadyumun yapımı, vatandaşların başvurusu üzerine bölge idare mahkemesinin kararıyla durduruldu. Vali Vedat Büyükersoy, kent için önemli bir yatırımın açılan dava sonucu durdurulduğunu söyledi...

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Muğla Ula Bölge Stadı açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabörtlen Mahallesi’ne inşa edilen ve FIFA standartlarında olan bölge stadı hizmete açıldı.

Muğla Ula'ya FİFA standartlarında spor tesisi!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ula Karabörtlen Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Ula Bölge stadını yerinde inceledi.

Diyarbakır Atatürk Stadı yıkılıyor mu?

Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı bir süre önce Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredildi. TOKİ'nin de başka bir özel firmaya devrettiği stadın kısa sürede yıkılacağı belirtildi.

Muğlaspor Stadı ve Tesisleri'nin yenilenmesi şart!

Sivasppor’un eski teknik direktörü Mesut Bakkal, ''Muğlaspor geçmişi çok köklü ve ülkemiz futboluna önemli isimler kazandırmış bir kulüp. Bu tesis ve stadın yenilenmesi şart” dedi.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı yavaş mı ilerliyor?

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Alsancak Stadı'nın yeniden yapımıyla ilgili çalışmaların kaplumbağa hızıyla yürüdüğünü belirtti. Sertel, "İzmirli sporseverler cezalandırılıyor mu?" sorusunu gündeme getirdi.

Malatya Arena Stadı inşaatı durduruldu mu?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Malatya Arena Stadı yüklenici firması İlci İnşaat ile yaptığı sözleşmeyi fesih edince, firma stattaki şantiyesini kaldırdı.

Akyazı Stadı'nın inşaatı durduruldu mu?

Trabzonspor'un Trabzon'da yapımı süren Akyazı Stadı'nın inşaatı iş geçici olarak durduruldu. Vali Abdil Celil Öz, yaptığı açıklamada incelemeler sonucu iş güvenliği açısından bazı eksiklikler tespit edildiğini söyledi.

Zonguldak Kemal Köksal Stadı yıkılıyor mu?

Spor Toto 3. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'a ev sahipliği yapan Kemal Köksal Stadı, yeni sezonda kullanılamaz raporunun ardından 67 yıl sonra etaplar halinde yapılmak üzere yıkılmaya başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda çalışmalar durdu mu?

Malatyalıların bitmesini 4 gözle beklediği Malatya Arena Stadı'nda işler yeniden durma noktasına geldi. İnşaatın yapımını sürdüren firma aylar önce iflas erteleme talebinde bulunmuş ve Malatya Arena'daki çalışmalarına devam edeceğini belirtmişti.

Muş Malazgirt 1071 Stadı yeniden şekilleniyor!

Muş’un Malazgirt ilçesinde uzun süredir bakımsız kalan stadyum, Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla yeniden şekilleniyor.

Vodafone Arena Stadı ne zaman açılıyor?

"Tür­ki­ye'nin ilk akıl­lı ve çev­re­ci stad­yu­mu" ola­rak yük­se­len Vo­da­fo­ne Are­na'nın ka­ba in­şa­atı ta­mam­lan­dı. Ze­min ça­lış­ma­la­rı Ma­yıs ayın­da baş­la­ya­cak olan Vo­da­fo­ne Are­na'nın açı­lış ta­ri­hi ya­şa­nan ma­li sı­kın­tı­lar ne

muş stad Haberi

muş stad



Kent merkezine bağlı Karaköprü köyü yakınlarında 7 milyon 300 bin liralık ödenekle yapılması planlanan şehir stadyumu ve tartan pistinde kısa süre önce çalışma başlatıldı.


Stadyumun bulunduğu arsanın uzun yıllardan bu yana kullanılan mera arazisi olduğunu ve tarım, hayvancılıkla geçimlerini sağlayan köylüler için büyük önem taşıdığını dile getiren vatandaşların başvurusu üzerine bölge idare mahkemesinde dava açıldı.


Mahkemenin, yürütmeyi durdurma kararı vermesinin ardından ihaleyi alan firma çalışmalarını sonlandırdı.


Vali Vedat Büyükersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent için önemli bir yatırımın açılan dava sonucu durdurulduğunu ve karardan dolayı ihaleyi alan firmanın çalışmalara son verdiğini belirterek, mahkeme kararına itiraz ettiklerini ancak itirazlarının da reddedildiğini söyledi.


Yargının bir an önce karar vermesini beklediklerini vurgulayan Büyükersoy, "Başka bir yer bulabilirsek yeri değiştirmeyi de düşünüyoruz. Bunun için arsa arayışımız devam...