14 / 05 / 2024

muş toki ev fiyatları

muş toki ev fiyatları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muş Merkez Kale Mahallesi 715 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilecek olan 237 adet konut kura ile satışa sunuluyor. 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Yüzde 25 zam sınırı kalkıyor mu? Meclis'in gündemi belli oldu!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün gün katlanıyor. Gündeme sık sık 'Yüzde 25 zam sınırı kalkıyor mu?' sorusu geliyor. İşte son dakika gelişmesi...

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Mağdur ev sahibinden düşük kiralara bir isyan daha: 1.500 TL ev kirası olur mu? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ederken, mağduriyet yaşayan bir ev sahibi de düşük kiralara isyan ederek, "1.500 TL ev kirası olur mu?" diye sordu.

Merkez Bankası başkanı neden annesinin evinde yaşıyor? Özgür Demirtaş, anlamadım dedi! Vatandaş cevap verdi!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan İstanbul'daki ev kiralarının yüksekliğinden dert yanarak "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu?" diyerek ev bulamadıklarını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Açıklama anında sosyal medyanın gündemine düştü.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Konut fiyatları düşüyor mu? Yeni ev alacaklar hemen bakın! 

Konut fiyatlarında fahiş fiyat yükselişi durma noktasına geldi. Satılık konutların satışa dönme süresinde de yaklaşık 2 kat artış yaşandı. Peki konut fiyatlarında son durum ne oldu? Satılık ev fiyatları düştü mü? İşte merak edilenler... 

Prefabrik ev fiyatları düştü mü? 3+1, 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar 2023?

Prefabrik evlere zam mı geldi? Prefabrik evler normal betonarmeden ucuz mu? Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler, merakla bu soruları sormaktadır. İşte araştırılanlar!

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

Ahşap ev soğuk olur mu? Ahşap ev kurtlanır mı?

Ahşap ev yaptırmayı düşünenler, bu konuda detaylı bir bilgi edinmek istiyorlar. Peki ahşap evler soğuk olur mu? İşte ahşap evlere dair araştırılan detaylar!

Prefabrik evde kışın oturulur mu? Prefabrik ev çürür mü?

Prefabrik evler diğer betonarme yapılara göre çok kısa sürede arsa üzerine inşa edilmektedir. Peki Prefabrik evlerin özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev soğuk olur mu? Çelik ev paslanır mı?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evler gibi gündemde olan yapılardan bir tanesidir. Peki bu evlerin özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

muş toki ev fiyatları Haberi

muş toki ev fiyatları

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi 715 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 237 adet konut satıaş çıkarılıyor. 

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi'ndeki satışa çıkarılacak konutların tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin fiyatları 117 bin 619 TL ile 157 bin 303 TL arasında değişiyor. 

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi başvuruları 2018!
TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi başvuruları 10 Ocal 2018 - 24 Ocak 2018 tarihleri arasında kabul edilecek. Projedeki daireler için  “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 2 Şubat 2018 tarihinde yapılacak. 

Başvurular 3 kategoride kabul edilecek;
1. “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri” kategorisi (Sosyal Güvenlik
Kurumundan alınmış Hak Sahipliği Belgesi olan)
2. “En az %40 Engelli Vatandaşlar” kategorisi
3. “Diğer alıcı...