18 / 05 / 2024

Musa Fırat Kalsın

Musa Fırat Kalsın

Yapıdem Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çağlayan Arkan, İlhan Demir, Ecevit Bora Uygun ve Musa Fırat Kalsın tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Celal Özdemir, Muhammet Özdemir ve Vedat Çelebi ortaklığında kuruldu.

İsmail Mert Fırat Kimdir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur?

İsmail Mert Fırat ne iş yapıyor? İsmail Mert Fırat’ın mesleği nedir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Fırat tarafından kuruldu.

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kamacı tarafından kuruldu.

Fırat Mergen Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Mergen Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Baran Mergen tarafından kuruldu.

Ankara’nın gizli dolar planı ifşa oldu! İktidardan bilgi alan gazeteci dolarda fırtınanın ne zaman kopacağını açıkladı

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, iktidarın dolar planı ile ilgili dikkat çeken bilgiler paylaştı.

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Fırat Okatar tarafından kuruldu.

Ahmet Fırat: Konut kredilerindeki faiz indirimi vatandaşın cebine yansımalı!

Dün resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre konut satışları Ekim'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 14,9 artış gösterdi. Fırat Life Style’ın COO’su Ahmet Fırat konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Dorman tarafından kuruldu.

İsmail Mert Fırat kimdir?

Fırat İnşaat'ın sahibi İsmail Mert Fırat kimdir? İsmail Mert Fırat daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İsmail Mert Fırat'ın biyografisi...

Musa Fırat Kalsın Haberi

Musa Fırat Kalsın

Yapıdem Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çağlayan Arkan, İlhan Demir, Ecevit Bora Uygun ve Musa Fırat Kalsın tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


Yapıdem Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yapıdem Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Zekeriyaköy, Maden Mahallesi, Uyum Sitesi Çınar Caddesi,...