02 / 05 / 2024

Musa Saraç kimdiri antalya konut satışı

Musa Saraç kimdiri antalya konut satışı

ANTİAD Başkanı Musa Saraç, hem konut satışlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu, hem de Kırcami imar planı ile ilgili konuştu.

Emlak Konut Çankaya Saraçoğlu ihalesi 26 Nisan'da!

Emlak Konut projelerinden Ankara Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 26 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak...

Saraçoğlu projesi Ankara'ya yeni bir soluk getirecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara'nın kalbi Kızılay'ın merkezinde yer alan Saraçoğlu Mahallesi'nin özgün dokusunu koruyacak ve eski görkemine kavuşturacak projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Emlak Konut Saraçoğlu projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Saraçoğlu'nda yeni projeye hazırlanıyor. Saraçoğlu 72 yıl sonra Emlak Konut GYO imzasıyla yeniden hayat bulacak...

Emlak Konut Saraçoğlu projesi imza töreni 20 Mart'ta!

Emlak Konut GYO,  Maliye Bakanlığı ile birlikte Ankara Kızılay'ın Saraçoğlu Mahallesi'nde yeni bir dönüşüm projesine başlıyor. 

Emlak Konut Kızılay Saraçoğlu'nda dönüşüme başlıyor!

Emlak Konut GYO,  Maliye Bakanlığı ile birlikte Ankara Kızılay'ın Saraçoğlu Mahallesi'nde yeni bir dönüşüm projesine daha imza atmaya hazırlanıyor...

Çankaya'da sit alanı olan Saraçoğlu Mahallesi meclis gündeminde!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan ve 1. derece SİT alanı olan Saraçoğlu Mahallesi'nin geleceği TBMM gündeminde konu oldu...

Levent Gök: Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Ankara'nın en önemli kültür mozaiğini oluşturan Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Kahramanmaraş Saraçhane Çarşısı'nda son durum!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Saraçhane Çarşısı’nda da zemin düzenleme ve restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Saraçoğlu Emlak Enerji Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Enerji Ve Sanayi Anonim Şirketi Serhan Saraç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kahramanmaraş Saraçhane Çarşısı’nda çalışmalar başladı!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Saraçhane Çarşısı’nda düzenleme çalışmalarına start verdi.

Kahramanmaraş Saraçhane Çarşısı’nda restorasyon devam ediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Saraçhane Çarşısı’nda restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Dsc Sara İnternational İnşaat Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Dsc Sara İnternational İnşaat Elektrik Anonim Şirketi Murat Yıldız ve Dursun Çalışkan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul'da sağlıklı yaşamı anlattı!

Sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul projesinin “İyi Yaşam Kulübü” etkinliğine katıldı. Saraç, Büyükyalı İstanbul'un sahip olduğu özellikleriyle, sakinlerine önemli bir ayrıcalık sunduğunu söyledi.

Musa Saraç kimdiri antalya konut satışı Haberi

Musa Saraç kimdiri antalya konut satışı

Yabancılara konut satışıyla ilgili açıklama yapan Antalya İş Adamları Derneği (ANTİAD) Başkanı Musa Saraç, inşaat sektöründeki gidişatla Kırcami imar planını değerlendirdi. Başkan Saraç, “Şu anda yabancılara konut satışı durmuş vaziyette. Sadece yabancılar değil yerli müşteri de yok mesela. Bizler inşaat müteahhitleri olarak gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz. Aldığımız malzemeler üzerinden sıkıntı yaşıyoruz. Beton demir türü malzemelerin fiyatları artıyor. Tabii satışlara baktığımız zaman ise yansıyan pek bir şey göremiyoruz”dedi.


Herkes işinde gücünde

Türkiye’nin yaşadığı darbe girişiminde Türk milletinin olduğundan fazla gayret gösterdiğine de vurgu yapan Saraç, başka bir ülkenin bu tarz bir olayı kolay kolay atlatamayacağına dikkat çekti ve şöyle devam etti; “Yaşadığımız olayda çok kötü bir süreç de yaşanabilirdi. Balıksırtı gibi döndük. Şu anda herkes işinde gücünde. Sonuçta bu zor...