05 / 05 / 2024

Musa Yeşildal

Musa Yeşildal

Arar Yapı Limited Şirketi, Kenan Akgöğ, Musa Yeşildal tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat'ta Esenyurt, Pınar Mahallesi, Ahmet Arif Caddesi'nde kuruldu.

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Yeşildal tarafından kuruldu.

Rma Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Rma Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yeşildal ve Rüştü Dücan ortaklığında kuruldu.

Sw Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Mimarlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yeşildal ve Nurullah Piltan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşildal tarafından kuruldu.

Kardal Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardal Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hakan Karakaş ve Hasan Yeşildal ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Veysel Eroğlu'ndan Düzce'ye köprü sözü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Düzce'ye de 19 yeni müjde ile geldiğini belirtirken, Kara Hacı Musa Mahallesi içinden geçen dere için 2 yeni köprü yapılması içinde söz verdi.

Musa Yılmaz'dan Gebze'ye AVM!

Musa Yılmaz, Gebze'ye dev bir AVM yapacakmış. Musa Yılmaz sosyal medya hesabından şunları yazdı, "Ankara AVM inşaatımız tüm hızıyla sürüyor tüm engellemelere rağmen inşallah seneye Gebze'mizdeki AVM inşaatımıza başlayacağız" dedi.

Musa Ağacı Hatay'da turizmi canlandırdı!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, Hz. Musa'nın toprağa diktiği asasının yeşermesiyle büyüdüğü ve 3 bin yıllık geçmişi olduğuna inanılan çınar ağacı, çevre düzenleme projesi sayesinde yöre halkının gelir kaynağı haline geldi.

Arar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Arar Yapı Limited Şirketi, Kenan Akgöğ, Musa Yeşildal tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat'ta Esenyurt, Pınar Mahallesi, Ahmet Arif Caddesi'nde kuruldu.

Nurol GYO Seyrantepe projesi 21 Şubat'ta görücüye çıkıyor!

Nuro Gayrimenkul İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe'de yeni bir proje inşa ediyor. Nurol GYO Seyrantepe projesi 21 Şubat'ta görücüye çıkıyor. Toplantı, NUROL GYO Genel Müdürü Musa Aykaç’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek...

TOKİ'ye satılan Siirt arsasına haksız kazanç raporu

Siirt'te 22 bin YTL'ye alınan arsanın TOKİ'ye 100 katına satıldığı yönündeki tespitler, bilirkişi raporuyla doğrulandı.

Yeşilköy Konakları'nda dolar 1.30 YTL!

Gül İnşaat'ın 100 konutluk projesi Yeşilköy Konakları'nda dolar 1.30'dan sabitlendi.

Askerden TOKİ'ye dev teklif

Milli Savunma Bakanlığı, Konak Belediyesi ve TOKİ'ye Güzelyalı Asker Hastanesi'nin bulunduğu alana 400 yataklı bina yapılması karşılığında, Hatay'daki araziyi önerdİ.

Musa Yeşildal Haberi

Musa Yeşildal

Arar Yapı Limited Şirketi, Kenan Akgöğ, Musa Yeşildal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta kuruldu. 


Arar Yapı Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak.


Arar Yapı Limited Şirketi adres: Esenyurt, Pınar Mahallesi, Ahmet Arif Caddesi,...