15 / 05 / 2024

Museum Hotel rezervasyon

Museum Hotel rezervasyon

Baharla birlikte Kapadokya mevsimi de başladı. Bir saatlik bir uçak yolculuğuyla, şehrin tüm karmaşasını geride bırakmaya, eşsiz tarihi ve olağanüstü dokusuyla Kapadokya’da masalsı bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?

The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

The Museum Hotel Antakya’nın kapıları 122 milyon dolarlık yatırımla açıldı. Peki The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

The Museum Hotel Antakya için geri sayım!

Asfuroğlu Ailesi’nin üstlendiği proje olan The Museum Hotel Antakya için geri sayım başladı. 30 bin eserin bulunduğu alan hem müze hem de otel olarak ağustos ayı sonunda hayata geçiyor.

The Museum Hotel Antakya Temmuz'da açılacak!

Antakya’da, inşaat çalışmaları sırasında ortaya çıkan ve aralarında dünyanın en büyük tek parça mozaiğinin de bulunduğu The Museum Hotel Antakya, temmuz ayında kapılarını açıyor.

Kapadokya Kent Otel mimarisiyle dikkat çekiyor!

Kapadokya’nın ilk butik oteli, Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli, Museum Hotel, kendinizi keyifle şımartacağınız ve unutulmaz anlar yaşayacağınız yaz tatillerine imza atıyor!

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

İlk müze oteli Museum Hotel misafirlerine tarihi yaşatıyor!

Baharla birlikte Kapadokya mevsimi de başladı. Bir saatlik bir uçak yolculuğuyla, şehrin tüm karmaşasını geride bırakmaya, eşsiz tarihi ve olağanüstü dokusuyla Kapadokya’da masalsı bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?

Sky Tower Hotel herşey dahil Devr-i Tatil!

Batı Karadeniz Akçakoca' da bulunan beş yıldızlı Sky Tower Hotel, “Devr-i Tatil” projesi ile çok erken rezervasyon fırsatlarını tatil severlere sunuyor. Herşey dahil konseptiyle Devr-i Tatil...

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil projesinde fiyatlar 6 bin TL’den başlıyor!

Akçakoca’da yer alan ve 69 milyon dolarlık yatırım değeriyle Karadeniz’in en büyük turizm tesisi konumunda bulunan Sky Tower Hotel, “Devr-i Tatil” adını verdiği projesi ile çok erken rezervasyon fırsatlarını tatil severlere sunuyor.

Sky Tower Hotel'de cazip yıl sonu kampanyasıyla Devr-i Tatil fırsatı!

29-30-31 Aralık tarihlerinde rezervasyon yaptıranlara yüzde 30 indirimli SPA sunulan Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde haftasonu paketi kapsamında 2 kişi 2 gece 650 TL'den konaklayabiliyor.

Museum Hotel en iyi kültür turizm işletmesi ödülünü aldı!

Ekonomist Capital ve Burgan Bank iş birliği ile gerçekleştirilen Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatınmları 2013' ödül töreninde En iyi Kültür Turizmi işletmesi' kategorisinde Museum Hotel birinciliğe layık görüldü...

Swissotel Hotel&Resort Bodrum'da iki yeni otel açıyor!

Swissotel Hotel&Resort Bodrum'da iki yeni lüks otel ile Türkiye'nin en büyük tatil merkezlerinin birinde yerini alıyor

Captain Hotel'i Mustafa Denizli ve Bülent Çizmeci ikiye böldü!

Mustafa Denizli ve Bülent Çizmeci birlikte açtıkları Captain Hotel'le ilgili sorun yaşayınca çareyi oteli ikiye bölmekte buldular...

Museum Hotel rezervasyon Haberi

Museum Hotel rezervasyon

Museum Hotel’in ‘Yaşayan Müze’ konsepti ile tarihi yaşayabilir, balonla bu muhteşem coğrafyaya bir de havadan bakabilir, safari ve trekking ile doğada keyifli saatler geçirebilirsiniz.



Baharla birlikte, eşsiz tarihi ve doğasıyla dikkat çeken Kapadokya’ya küçük bir kaçamak yapmanın zamanı da başladı. Kapadokya sadece olağanüstü doğal güzellikleriyle değil; balon turu, safari, trekking gibi alternatifleriyle de çekim merkezi. Özellikle hafta sonu tatilleri için muhteşem bir seçenek sunan Kapadokya’ya kısa bir uçak yolculuğuyla kolayca ulaşabilirsiniz.



Türkiye’nin ilk müze oteli “Museum Hotel”


Binlerce yıllık Kapadokya tarihini her bir köşesinde hissedebileceğiniz muhteşem konumuyla dikkat çeken ve Türkiye’nin ilk müze oteli olan Museum Hotel ise alışılmışın dışında konseptiyle farklı bir konaklama alternatifi arayanların tercihi oluyor. Indigo Group altında faaliyet gösteren ve tüm odaları, restoran, lobi ve dış mekanları...