28 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel herşey dahil Devr-i Tatil!

Sky Tower Hotel herşey dahil Devr-i Tatil!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Batı Karadeniz Akçakoca' da bulunan beş yıldızlı Sky Tower Hotel, “Devr-i Tatil” projesi ile çok erken rezervasyon fırsatlarını tatil severlere sunuyor. Herşey dahil konseptiyle Devr-i Tatil...



E7 Grup'un 69 milyon dolar yatırımıyla hayata geçirilen Sky Tower Hotel; Batı Karadeniz bölgesinin ilk 5 yıldızlı otelidir.


Akçakoca'da bulunan Sky Tower Hotel en küçüğü 55-75 metre kare arasında değişen 184 oda ve 600 yatak kapasitesine sahip. Sky Tower Hotel, Devri Tatil yapmak isteyenlere spa, açık ve kapalı havuzlar, toplantı salonları, ibadet alanları, termal kaplıcalar, çocuklara oyun alanları, eğlenceli aktivitelere katılma imkanları sunuyor.



Bir seneyi beyaz, sarı, kırmızı, mavi dönemlere ayırarak hizmet veren Sky Tower Hotel, Karadeniz'in tek mavi bayrak plajına sahip. Mavi dönem bahar aylarını, sarı dönem ise sömestr tatillerini, beyaz dönem kış aylarını, kırmızı dönem yazı aylarını temsil ediyor. Sky Tower Hotel olanakları sayesinde sadece yaz değil, her mevsim tercih ediliyor. 


SKY TOWER HOTEL DEVR-İ TATİL TANITIM FİLMİ İÇİN TIKLAYINIZ!


Helal turizm sisteminde hizmet sunan Sky Tower Hotel'de, Devr-i tatil sistemiyle 2500 euroya 6 yıl çift kişilik tatil yapmak mümkün.

Hotel misafirleri yılın istedikleri bölümünden seçecekleri 1 haftayı, 6 yıl boyunca 5 yıldızlı otel konforunda her şey dahil konseptiyle kullanabilecekler.


4 kişilik bir aile için fiyatlar 

Beyaz dönem(kış) 11 bin TL

Sarı dönem(sömestr) 16 bin TL

Mavi dönem(bahar) 14 bin TL

Kırmızı dönem(yaz) 21 TL


Sky Tower Hotel iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Simay YAYLACI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön