28 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel kampanya!

Sky Tower Hotel kampanya!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel her şey dahil konsette tatil imkanları sunuyor. Çeşitli sosyal alanlara yer verilen projede devr-i tatil fırsatı yer alıyor. İşte Sky Tower Hotel kampanya detayları...



Sky Tower Hotel kampanya detaylarından bahsetmeden önce kısaca projenin özelliklerine değinelim.  E7 GRUP  imzası ile yükselen proje toplam 184 adet odadan oluşuyor.


Batı Karadeniz'de Düzce'nin Akçakoca ilçesinde inşa edilen Sky Tower Hotel'de fiyatlar sezonlara göre değişiyor. Projede bayan spa bölümünde kapalı havuz ve bayanlara ait plaj bulunuyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel'in sosyal imkanları bilardo, toplantı alanları, tenis kortu, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları, kongre alanları, mini futbol sahası, masa tenisi, mini basketbol sahasından oluşuyor.


Sky Tower Hotel kampanya!

Toplam 6 yıl olmak üzere her yıl istenilen dönem ve hafta içerisinde 8 gün 7 gece tatil imkanı sağlayan Sky Tower Hotel'de devr-i tatil fırsatı sunuluyor. Projede 5 yıldızlı konsette tatil yapılıyor.


Düzce Sky Tower Hotel'de kırmızı dönem yaz sezonunu, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri temsil ediyor.


Beyaz dönem fiyatı 7 bin 500 TL, kırmızı dönem fiyatı 16 bin TL olan Sky Tower Hotel'de mavi dönem fiyatı 9 bin 600 TL, sarı dönem fiyatı ise 12 bin TL olarak belirlendi.


Sky Tower Hotel iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön