04 / 07 / 2024

Mushroom Dome Cabin

Mushroom Dome Cabin

Dünya genelinde seyahat edenlere ilginç konaklama deneyimleri sunan online kiralama portalı Airbnb, Türkiye’de de popülerleşiyor

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de  17 milyon TL sermaye bedeli ile Dome Maison Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Ş ve Kuvarz Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

Fuat Oktay: 3. havalimanı borç yapılandırmayacak!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA borcunun 5 milyar Euro'ya kadar olan kısmını yapılandırmak amacıyla Londra merkezli Dome Group'u yetkilendirmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 3. havalimanının borç yapılandırma işlemini gerçekleştirmeyeceğini belirtti.

İstanbul Havalimanı neden refinansmana çıktı?

İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGA borcunun en fazla 5 milyar Euro'luk kısmını yapılandıracak. İGA, Dome Group Financial Services Limited’i yetkilendirdi...

İGA'dan refinansman açıklaması!

İstanbul Havalimanı’nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA, kredilerinin refinansmanı için kurumsal finansman ve finansal danışmanlık şirketi Dome Group Financial Services Limited’i yetkilendirdi...

Royal Golf Villalar Hotel The Dome'da tanıtıldı!

TRE Tasarım'ın yenilediği Royal Golf Villalar düzenlenen özel bir davetle Kempinski Hotel The Dome iş ortaklarının beğenisine açıldı.

Namangan Tema Park, Özbekistan Cumhurbaşkanı’ndan tam not aldı!

Kanal İstanbul’un çevresinde oluşacak Yeni Şehir projesinin mimarlarından biri olan Dome Partner’s Mimarlık, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in beğenisini kazandı.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Kanal İstanbul uluslararası gayrimenkulde yeni bir kanal açacak!

Katar'a Çıkartma Yapan Tek Mimarlık Firması Dome Partners'in Mimarlık Kurucu Başkanı Murat Yılmaz, Katar'da kısa ve uzun vadeli projeler üzerinde görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ufuk Tudan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dome Partners Asya Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Partners Asya Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Rahime Özgün Sümbül ve Ayşe Müge Coşkun ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Mushroom Dome Cabin Haberi

Mushroom Dome Cabin

Şirketin kurucularından Nathan Blecharczyk’tan, tüm dünyada 192 ülkenin içine dahil olduğu evden daireye, daireden şatoya, şatodan ıssız bir adaya kadar geniş bir kiralama yelpazesi olan sistemin nasıl işlediğini öğrendik.


Airbnb, ağustos 2008’de San Francisco, Kaliforniya’da üç arkadaşın kurduğu, dünya çapında binlerce eşsiz konaklama seçeneğini online olarak veya akıllı telefonlar üzerinden listeleme, keşfetme ve kiralama olanağı sunan bir pazar yeri.


İster bir geceliğine bir apartman dairesi veya bir haftalığına bir şato; ister bir aylığına villa…


Airbnb, kullanıcılarına 192 ülkede, 25 binden fazla şehirde farklı fiyat seçenekleriyle eşsiz seyahat deneyimleri sunuyor. Sistem ayrıca insanların boş alanlarını, milyonlarca kullanıcıya açık bir pazarda kiralama olanağı sunarak kazanç sağlamalarına aracı oluyor.


Airbnb, toplam 10 milyon gece konaklama sayısına ulaştıklarını duyurmalarının hemen ardından Türkiye’de de rekor düzeyde bir büyüme...