20 / 05 / 2024

müsiad adımer tesisleri

müsiad adımer tesisleri

Dünya mermer rezervinin yüzde 4’üne sahip olan Adıyaman’ dan çıkartılan mermerler MÜSİAD üyesi 32 işadamının bir araya gelerek kurduğu Adıyaman Mermer (ADIMER) tesislerinde işlenmeye başladı...

Lüks çadır tesisleri yönetmeliğinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Lüks çadır tesisleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklikler ile ilgili detaylar...

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

İş dünyasından bir destek daha! MÜSİAD deprem bölgesinde konteyner kent kuruyor

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD'ın depremden etkilenen vatandaşlar için Kahramanmaraş'ta 1000 tane konteyner evi bulunan geniş kapsamlı Konteyner Kent kurulacağını açıkladı.

MÜSİAD'dan ekonomi açıklaması! Büyümeye devam edeceğiz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Dünya Korona şokuyla sarsılıp yüzde 3 küçülürken, yüzde 1,9 büyüyen, 2021 yılında yüzde 11,4'lük büyüme performansıyla, 2022 yılında da güçlü büyüme eğilimini sürdürmüş ve 3 yılın yıldızı olmuştur. dedi.

Bakan Nebati ve MÜSİAD asgari ücrete ek zam miktarını değerlendirdi: Memnuniyet verici

Asgari ücrete 1 Temmuz'da yapılan ek zam oranı Hazive ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) yapılan zam oranını değerlendirdi. Bakan Nebati asgari ücrete yapılan ek zam miktarının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

MÜSİAD'dan kripto para raporu: Hukuki düzenlemeler nasıl olmalı?

MÜSİAD Dijital Dönüşüm Sektör Kurulu tarafından kripto varlıklarla ilgili dikkat çeken bir rapor hazırlandı. Rapor kapsamında, kriptolarla ilgili öngörülen düzenlemelere, pratik ve yapıcı çözümlere yer verildi.

MÜSİAD'dan İdlib'e kalıcı konut müjdesi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Suriye İdlib'de kalıcı konut projesi hayata geçirecek...

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

MÜSİAD'dan indirim çağrısı!

MÜSİAD sosyal medya hesabı Twitter'dan iş dünyasının indirime gitmesi gerektiğini vurgulayan bir paylaşım yayınladı.

MÜSİAD: Türkiye ekonomisi sadece döviz kuruna indirgenerek değerlendirilemez!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte MÜSİAD'ın o açıklaması...

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

müsiad adımer tesisleri Haberi

müsiad adımer tesisleri


MÜSİAD üyesi 32 işadamının bir araya gelerek kurduğu Adıyaman Mermer (ADIMER) tesislerinde mermerler işlenmeye başladı.


Dünya mermer rezervinin yüzde 4’üne sahip olan Adıyaman’dan çıkartılan mermerler işlenmeye başladı. Çıkartılan mermerler tırlarla yurt dışına ihraç edilerek işleniyordu. MÜSİAD Üyesi 32 işadamı bir araya gelerek mermer işleme tesisi kurdu. MÜSİAD Başkanı Şerif Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 32 işadamının birlikte kurmayı başardığı fabrika Adıyaman ekonomisine önemli katkı sağlayacak.


ADIMER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Adıyaman bir çok önemli yeraltı kaynağına sahip olduğunu, yeraltı kaynaklarından en önemlisi ve Adıyaman ekonomisinin göz bebeği olan mermerin işlenmesi için başka ülkelere ihraç edildiğini belirtti.


Adıyaman mermerinin Adıyaman da işlenmesi için yapılan çalışmalar neticesinde kurulan ADIMER’in, son sistem teknolojiler kullanılarak sağlam ve dayanıklı Adıyaman Mermeri “Emperador’ işlenerek Türkiye'ye ve Dünyaya satışı...