07 / 05 / 2024

müsiad amerika

müsiad amerika

MÜSİAD Amerika Başkanı Ayhan Özmekik, Amerika pazarında yatırım yapmak isteyen küçük ve orta ölçekli inşaat firmalarına, "Buraya yatırım yapmak isteyenlerin doğru yerlerde, doğru insanlardan destek almalarını özellikle tevsiya ediyorum" önerisinde bulundu..

Konut satışında Amerika ve Avrupa’daki modeller örnek alınmalı!

Türkiye'de sayılarının 300 bine ulaştığı belirtilen konut mağdurları senelerdir çözüm arıyor. Uzmanlar Türkiye'de ev alım satımında Amerika ve Avrupa’daki satış modellerinin örnek alınması gerektiğine dikkat çekiyor. 

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan ortak açıklama: Türkiye’nin önceliği fiyat istikrarı!

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan yapılan ortak açıklamada, “Fiyat istikrarı sağlanmadan ekonomide başlayan canlanma kısa süreli olur” denildi.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

MÜSİAD’dan 81 ilde Orta Ölçekli Sanayi Sitesi!

MÜSİAD tarafından ilk olarak Tekirdağ'dan başlayarak 81 ile Orta Ölçekli Sanayi Siteleri yapılacak. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Hedefimiz, milli gelire yılda doğrudan 200 milyar dolar artı katkı sağlamaktır." dedi...

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

MÜSİAD, Diyarbakır'da cami açıyor!

MÜSİAD, Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Mehmetçiğin kullanımı için camii hayata geçirdi. Camiinin açılışı 12 Haziran'da gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Genel Merkez binası açıldı!

MÜSİAD Genel Merkez Binası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılıymıyla gerçekleşti. MÜSİAD Genel Başkanı, "Güçlenen bir Türkiye’nin maruz kaldığı ekonomi-politik ortam, bizleri yıldırmaz. Aksine daha büyük hamleler ve ilerleme yolunda daha cesur adımlar atmak adına cesaretlendirir ve yüreklendirir" dedi.

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi 4 Mayıs'ta açılıyor!

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 4 Mayıs'ta açılacak. Kurumun yurtdışı teşkilatı MÜSİAD Global ve yurtiçi yapılanması da bundan sonra faaliyetlerine MÜSİAD Yerel olarak devam edecek.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

müsiad amerika Haberi

müsiad amerika

MÜSİAD Amerika Başkanlığı’na yönetim kurulu kararıyla seçilen Ayhan Özmekik, 1 yıl içinde üye sayısını 80’den 250’ye çıkarmanın öncelikli hedefleri olduğunu belirtti.

Amerika’ya 12 yıl önce öğrenci olarak geldiğini ve Manhattan’da sebze-meyve tezgahlarında çalıştığını anlatan Özmekik, bir yandan çalışıp bir yandan da master’ını yaptığını söyledi.

Dünya Gazetesi’nden Dilek Eski Bezirgan’ın haberine göre, iş hayatına çalıştığı tezgahı satın alarak girdiğini ifade eden Özmekik, şuanda New York’da Park Café’nin işletmeciliğini yapıyor. 

Özmekik, MÜSİAD Amerika Başkanlığı’na seçilmeden önce New York Temsilcisi olduğunu da anımsatarak, yeni döneme ilişkin hedeflerinden bahsetti. Özmekik, şu açıklamaları yaptı:

Vatandaşa yakın ofisler

“Üye sayımız şu an 80. Amerika’da birçok eyalette üye ve temsilcilerimiz var. Herkesi üye yapalım bir düşüncemiz yok. Üyenin çok kazanması ya da çok istihdam sağlaması önemli değil, tek başına da...