05 / 05 / 2024

müsiad bursa lojistik köy

müsiad bursa lojistik köy

Bursa Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı'nın düzenlediği toplantıda konuşan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Lojistik Sektör Kurulu üyeleri, Bursa'ya kurulacak lojistik köy hakkında bilgi verdi...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da KDV'den muaf 7 gayrimenkul satacak! 

Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan 7 adet depo için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu depolar 1307 metrekare alana sahip.

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Atlasım İnşaat Lojistik Madencilik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Atlasım İnşaat Lojistik Madencilik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Tuzla'da Ramazan Ay tarafından kuruldu.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesine CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'dan tepki geldi. Karaca kentsel dönüşüm ile Bursa'nın termal kimliğinin kaybolacağını düşünüyor. 

Yurtkulu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yurtkulu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat yurtkulu tarafından kuruldu.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Medicana Sağlık'tan Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da yaptı.  Nilüfer'de 100 milyon dolarlık harcamayla yapımı tamamlanan Medicana Bursa Hastanesi yeni yılda 300 yatak kapasitesi ve tüm sağlık birimlerinde toplam bin personelle hizmete girecek.

Anatolium Bursa yılbaşında açık mı?

Anatolium Bursa, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium Bursa yılbaşında açık mı? Anatolium Bursa yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Anatolium Bursa 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Carrefour Bursa yılbaşında açık mı?

Carrefour Bursa, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bursa yılbaşında açık mı? Carrefour Bursa yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Carrefour Bursa 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Doğanbey kentsel dönüşüm projesi Bursa Büyükşehir'in gündeminde!

Bursa’da kentin merkezinde 23 katlı inşa edilen ve sıkça tartışmalara konu olan Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’ne bir kez daha geldi.

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

müsiad bursa lojistik köy Haberi

müsiad bursa lojistik köy
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Lojistik Sektör Kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Akan'ın düzenlediği toplantıya katıldı. Bursa'ya yapılacak lojistik köy hakkında konuşan MÜSİAD üyeleri lojistik köyün metropole yakın olması gerektiğini ve en az 250 hektar alanda kurulması gerektiğini...