02 / 05 / 2024

Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık

Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gaziantep Şubesi’nde (MÜSİAD) inşaat sektör kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda birbirleriyle tanışan iş adamları, ortak iş yapabilmek için istişarelerde bulundu...

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!

Katılım Finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı...

Emlak Katılım'dan müşterilerine 'e-şube' hizmeti!

Şubeleşme çalışmalarını hızlandıran ve yılsonuna kadar 50 şube açmayı planlayan Emlak Katılım, aynı zamanda hayata geçirdiği "e-şube" ile müşterilerine tüm bankacılık hizmetlerini bir arada sunuyor.

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

20 yıllık tecrübeli inşaat mühendisleri iş arıyor!

İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, her yıl üniversitelerden 12 bin inşaat mühendisinin mezun olduğunu belirterek, ''15-20 yıllık çok başarılı mühendisler bile işsiz geziyor" dedi.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Gaziantep Deprem Master Planı Çalıştayı düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Gaziantep Deprem Master Planı Çalıştayı yaptıklarını söyledi.

MÜSİAD Endonezya'da şube açacak!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye ve Endonezya arasındaki ikili ticari ilişkileri geliştirmek için başkent Cakarta'da şube açacağını açıkladı.

MÜSİAD Suriye'de ofis açtı!

MÜSİAD Suriye'nin Azez kentinde şube açtı, MÜSİAD, bu adımla Türkiye ve Suriye'deki iş adamları arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. 

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

MÜSİAD Suriye'de ticaret merkezi ve ofis açacak!

MÜSİAD, Suriye'de ticaretin geliştirilmesi ve insanların rahata kavuşması için ticaret merkezi ve şube açacak. Derneğin Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MÜSİAD Hollanda'da üç yeni şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hollanda'nın Lahey, Rotterdam ve Utrecht kentlerinde üç yeni şube açtı.

Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık Haberi

Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık


Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gaziantep Şubesi’nde (MÜSİAD) inşaat sektör kurulu toplantısı yapıldı.


Müsiad Gaziantep Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık’ın yanı sıra; Şahinbey ve Şehitkamil imar müdürleri ve çok sayıda inşaat sektöründe boy gösteren MÜSİAD üyesi iş adamı katıldı. Toplantıda birbirleriyle tanışan iş adamları, ortak iş yapabilmek için istişarelerde bulundu.


Toplantıda inşaat sektörünün sorunları ve neler yapılması gerektiği konuşuldu. Toplantının başında Şahinbey ve Şehitkamil imar müdürleri, inşaat sektöründeki yeni yönetmelikler hakkında iş adamlarına bilgiler verdi. Toplantı sohbet havası içerisinde sona...