16 / 05 / 2024

Müsiad iftarı nerede

Müsiad iftarı nerede

MÜSİAD’ın her yıl üyeleriyle buluştuğu geleneksel iftar programı 23 Temmuz 2012 Pazartesi günü gerçekleşecek

Nerede oy kullanacağım 2023! YSK nerede oy kullanacağım? Nerede oy kullanacağım 2023 e-devlet sorgulama!

Seçmenler, 2023 seçimleri yaklaşırken, “Nerede oy kullanacağım 2023?” sorularına yanıt aramaktadır. İşte Nerede oy kullanacağım 2023 konusuna dair detaylar!

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD'dan çimento zammına tepki!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Reha Yeltekin, “Çimentoya 2018 yılında yüzde 40’a yakın zam yapılmışken ve gevşeyen kurlarla beraber indirim beklerken, yapılan bu zamma anlam veremedik. “dedi.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Faiz sistemine dur diyen projeler MÜSİAD EXPO’da start verdi!

Faiz sistemine dur diyen ve üreticiyi güçlendiren projeler MÜSİAD EXPO’da start verdi.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

MÜSİAD Cezayir'de ofis açtı!

Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanmaya ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, Cezayir’de temsilcilik açılışını gerçekleştirdi.

MÜSİAD Suriye'de ofis açtı!

MÜSİAD Suriye'nin Azez kentinde şube açtı, MÜSİAD, bu adımla Türkiye ve Suriye'deki iş adamları arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. 

MÜSİAD Umman'da ofis açtı!

Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanma hedefleyen MÜSİAD, Umman'da temsilcilik açtı. Dernek, Umman'daki açılışla 83 ülkede 213 temsil noktasına ulaştı.

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

MÜSİAD'dan Danimarka'ya yeni ofis!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Danimarka'nın Glostrup bölgesinde kiraladığı yeni ofisi teslim aldı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Müsiad iftarı nerede Haberi

Müsiad iftarı nerede

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) İftarı Haliç Kongre Merkezi’nde MÜSİAD Üyeleri ve dostlarını buluşturacak. 

Tüm Türkiye’den binlerce MÜSİAD Üyesini aynı sofrada bir araya getirecek olan iftar programına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı sayın Taner Yıldız da katılacak.

MÜSİAD iftar programının detayları şöyle;


20:20 – 20:38 Kuran-ı Kerim Tilaveti

20:38 – 21:30 İftar 

21:30 – 21:45 Genel Başkan Nail Olpak’ın Konuşması

21:45 – 22:30 Protokol Konuşmaları


Yer: İstanbul - Haliç Kongre Merkezi

Tarih: 23 Temmuz 2012...