02 / 05 / 2024

müsiad İttifak Holding

müsiad İttifak Holding

İttifak Holding Müsiad Fuarı’nda. İttifak Holding, 26 - 30 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Center’da 15’incisi düzenlenecek MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na Selva Gıda ve İmaş Makine ile katılıyor.

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Akfen Holding'ten gayrimenkule ve şehir hastanelerine 6.8 milyar TL yatırım!

Akfen Holding, her şeye rağmen “yatırıma devam” eden gruplardan. 2021 sonuna dek 8 milyar TL'lik bir yatırım planlanıyor. Holding, 2018 ve 2019'da enerji, gayrimenkul, maden, turizm ve şehir hastanelerine 6,8 milyar TL yatırım yaptı...

Akfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yatırım!

Son yıllarda büyük yatırımlar yapan ve varlık satışları gerçekleştiren Akfen Holding yeni dönemde 10 milyon TL'lik yatırım yapacak. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın enerji sektörü başta olmak üzere alım için yeni fırsatlar peşinde olduklarını söyledi.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

İttifak Holding Katar'da markalarını tanıttı!

Doha'da gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılım sağlayan İttifak Holding, inşaat, makine, gıda sektörlerindeki markalarının tanıtımını yaptı..

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Eminevim, Müsiad Expo’da!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim yeni projeleri ve hedefleriyle Müsiad Expo Fuarında yerini aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’inde ziyaret ettiği standa ilgi yoğundu.

Ak Yatırım, Rönesans Holding’in tahvil ihracına aracılık etti!

Ak Yatırım açıklamasına göre, Rönesans Holding'in Ak Yatırım aracılığıyla gerçekleştirdiği TRLibor endeksli, 3 yıl vadeli, 200 milyon TL’lik tahvil ihracı bugün başarıyla tamamlandı.

İttifak Holding'ten Konya'ya 50 milyon TL'lik yatırım!

İttifak Holding, büyüme kararı aldığı beş ana sektörden biri olan tarım-hayvancılık alanındaki markası Selet için 50 milyon TL yatırım değeri olan Türkiye'nin en modern yumurta çiftliğini kuruyor.

MÜSİAD yurtdışındaki 166. ofisini Batum'da açtı!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) yurtdışındaki 166'ncı ofisini Gürcistan'ın Batum kentinde açtı. Açılışa MÜSİAD Şube Başkanları ile davetlilere katıldı.

MÜSİAD Batum'da ofis açtı!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği yurt dışındaki 166’ncı ofisini Gürcistan’ın Batum kentinde açtı. Türkiye’nin Batum Başkonsolosu Temizkan, Gürcistan’ın en büyük ticaret ortağı ve yatırımcılarının başında Türkiye’nin geldiğini belirtti.

müsiad İttifak Holding Haberi

müsiad İttifak Holding

İttifak Holding, MÜSİAD’ın her iki yılda bir düzenlediği fuarda bu yıl inşaat, perakende, gıda ve makine sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren iştirakleri ile yer alacak. Anadolu’nun ekonomik kalkınmasına sağladığı katkılar ile dikkat çeken İttifak Holding, uluslararası arenadaki iş birliklerine yenilerini eklemeyi hedefliyor. Ziyaretçilerini fuarın 4. holünde ağırlayacak olan İttifak Holding’i Selva Gıda ve İmaş Makine yoğunluklu olarak temsil ederken, Seha Yapı ve Adese gibi grubun diğer firmalarının da tanıtımı yapılacak.

Markalı makarna ihracat lideri Selva

Selva Gıda; un ve makarnanın yanı sıra, buğday ruşeymi, yulaf ve buğday kepeğinden oluşan sağlıklı yaşam ürünleri, meyveli irmik, Anadolu lezzetleri gibi sektörünün en yenilikçi ürünlerini fuar katılımcılarıyla buluşturacak. Türkiye’nin markalı makarna ihracat lideri olan Selva Gıda, geniş ürün yelpazesiyle yer alacağı fuar süresince ziyaretçilerine eşsiz lezzetlerinden...