06 / 05 / 2024

müsiad toplantı adana

müsiad toplantı adana

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Adana'da Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı düzenlendi. Sinpaş Holding Yönetin Kurulu Başkanı Avni Çelik de toplantıya katıldı..

Vakıflar'dan Adana'da yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Adana Seyhan'da 22.4 milyon TL'ye arsa satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da!

PTT Genel Müdürlüğü, Adana ili, Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın fiyatı ve merak edilen diğer detaylar...

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Avcılar'da kentsel dönüşüm toplantısı yaparken depreme yakalandılar!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "Hayat Kurtarma Hareketi" adını verdiği kentsel yenilenme çalışmaları kapsamında ilçedeki müteahhitlerle toplantı yaparken, Ege Denizi Seferihisar açıklarında yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen depreme yakalandı.

Adana Yüreğir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve müştemilat!

Adana 12. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Yüreğir ilçesi, İncirlik Mahallesi, 238 ada 1 parsel ve 239 ada 1 parselde yer alan arsa ve müştemilatını toplam 9 milyon 86 bin 356‬ TL'ye icradan satıyor...

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Hatay Büyükşehir Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. birleşimi dün gerçekleşti.

Malatya Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Kasım ayı toplantısında Onikişubat Pınarbaşı Mahallesi 6673 ada 1 nolu parsel, 9157 ada 1 nolu parsel, 9158 ada 1 nolu parselde kayıtlı taşınmazların satışı ile ilgili teklifi oybirliğiyle kabul edildi.

müsiad toplantı adana Haberi

müsiad toplantı adana

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Adana'da Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı düzenlendi. Sheraton Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Vali Mustafa Büyük'ün yanı sıra MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Sinpaş Holding Yönetin Kurulu Başkanı Avni Çelik, derneğe üye firmalar, Türkiye'nin farklı illerinden ve Irak'tan gelen iş adamları katıldı. Toplantıda konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, 2015 yılında daha fazla gayret ederek, dikkatli olmaya, seçici ve aktif politikalar üzerinden harekete geçmeye ihtiyaç olduğunu söyledi. 

Olpak, 160 ülkeye ihracat yapan önemli bir il olduğunu...