10 / 05 / 2024

müsiad tosi projesi

müsiad tosi projesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Abdurrahman Kaan’ın Genel Başkanlığında hem MÜSİAD’ın hem de ülke ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacak projeler üreteceğini açıkladı.

Sanayi binaları için gayrimenkul ortaklığı kurulması planlanıyor!

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada sanayi binaları için uzun dönemli kiralamalar ya da satışlar yapacak TOKİ modeli bir gayrimenkul ortaklığı kurma çalışmalarının sürdüğünü söyledi

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Hayata geçirdiği projelerle çok konuşulan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesi Avcılar Firuzköy'ün ayrıntılarını tek tek açıkladı. İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

MÜSİAD'dan İdlib'e kalıcı konut müjdesi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Suriye İdlib'de kalıcı konut projesi hayata geçirecek...

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Türk Yatırımı Bayview Hills projesi Montenegro'da yükseliyor!

Maya Montenegro, Türk yatırımcıların yeni gözdesi olan ve tüm Avrupa'nın yüzünü döndüğü Montenegro'da yeni bir projeye başladı. Bayview Hills Montenegro projesi 2,5 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçiriliyor.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD 81 ilde TOSİ kurmak için çalışmalara başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Abdurrahman Kaan’ın Genel Başkanlığında hem MÜSİAD’ın hem de ülke ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacak projeler üreteceğini açıkladı.

Gömükan GAP Projesi kapsamında kamulaştırma kararı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Gömükan (GAP) Projesi kapsamında Gömülkan Barajı'nın yapılması amacıyla bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Aklım Fikrim Çanakkale projesi tanıtıldı!

Çanakkale'de bir akıllı şehir semineri ve iki ayrı ortak akıl çalıştayı gerçekleştirildi. "Aklım Fikrim Çanakkale" projesi raporu ve sonrası için oluşturulacak yol haritası tanıtıldı.

TOKİ Bünyan Tarım Köy Projesi'nde kuralar çekildi!

Bünyan ‘Tarım Köy Projesi’ konutlarında kura heyecanı yaşandı. Bünyan Büyük Tuzhisar Mahallesinde Tarım Köy Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 100 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

Çanakkale Helvacı Kömür Ocağı Projesi için ÇED raporu alınacak!

Çanakkale Çan'da yapılması planlanan Helvacı Kömür Ocağı Projesi için ''ÇED gerekli değildir'' kararından dönüldü. Proje için rapor alınacak.

Bayburt'ta 40 milyon TL'lik tarım yerleşkesi projesi başlıyor!

Bayburt'ta toplam 40 milyon TL'lik tarım yerleşkesi projesi hayata geçiriliyor. 3 etap olarak planlanan projenin ilk etabının yapım ihalesi 3 Mart 2017'de gerçekleşecek.

müsiad tosi projesi Haberi

müsiad tosi projesi

3 Haziran’da düzenlenen 24. Olağan Genel Kurulu’nun ardından, Türkiye’nin lider sivil toplum kuruluşu MÜSİAD’ın yeni yönetimi, Abdurrahman Kaan’ın Genel Başkanlığında kolları sıvadı. MÜSİAD’ın yeni yönetim kadrosu ve yeni dönem projeksiyonu MÜSİAD Genel Merkez’de düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı. MÜSİAD’ın 6. Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD’ın yatırım, ticaret ve ihracat seferberliği başlattığını ve bu seferberlikle hem MÜSİAD üyelerinin hem de ülke ekonomisinin büyümesine önemli katkı sağlayacaklarını kaydetti. Kaan toplantıda, Toplu Sanayi İdaresi’nden (TOSİ), faizsiz ekonomik modele kadar önemli bilgiler verdi.


MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, “MÜSİAD sadece bir iş adamları derneği değil bir medeniyettir ve kurulduğumuz günden bu yana her yönetim medeniyetimizin gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Biz de yeni yönetim ekibimiz, teşkilatımız, profesyonel kadromuz ve en önemlisi de üyelerimiz ile bu...