03 / 05 / 2024

Müslüm Deveci açıklamaları

Müslüm Deveci açıklamaları

Müslüm Deveci, “Tekstil, otomotiv ve ilaç sanayii gibi alanlardan sektöre giriş yoğun. Bu durumun devamlı arttığı da açık.” diyor.

Hükümetten yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Riskli yapı tespiti engellenirse ne olacak? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Bütçesi Meclis'te görüşüldü. AK Parti Milletvekillerinden önemli açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

Tarım Bakanı açıkladı! 2023 buzağı destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tek tek açıklandı!

"2023 Buzağı destek ödemeleri hangi tarihte yatacak?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Tarım ve Orman Bakanlığınca gelecek buzağı destek açıklamaları yakından takip ediliyor.

İstanbullulara müjde! Ağır derecede çürük binalar yıkılacak, kira yardımı 3 kat artacak! Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un depreme hazırlık ajandasını ve yeni çözüm önerilerini açıkladığı bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun dikkat çeken o açıklamaları...

Gümüş fiyatı 26 dolara koşuyor! Uzmanlardan gelen açıklamalar şok etti...

Gümüş fiyatları son beş gün içerisinde en yüksek seviyelere ulaştı. Gümüşün gramı bugün 12,28 liradan işlem görürken ons fiyatı 26 dolara koşuyor. Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için uzmanlardan şok açıklamalar geldi...

Bitcoin ölüm kavşağına yaklaşıyor iddiası!

En büyük piyasa değerinin sahibi olan kripto para olan Bitcoin’de balon tartışmaları yeniden gündeme geldi. Peki Bitcoin'de balon var mı? İşte uzmanların konuya ilişkin açıklamaları...

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullara inşaat engeli!

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullar, "ayrılıkçılık" ve yabancı ülkelerle bağlantılı olmakla" suçlanırken dünyada 539 Fransız okulu mevcut. 

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Mustafa Yeneroğlu'ndan otomatik bilgi paylaşımı uygulaması açıklaması!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, otomatik bilgi paylaşımı uygulaması hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşüme başlamak isteyen herkese kapımız açık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bakan Özhaseki, şehirlerin çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bilecik Yaşayan Şehir Müzesi açıldı!

Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesinin açılışı gerçekleşti. Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı da katıldı.

Türk Kızılayı 3 müze açacak!

Türk Kızılayı, Çanakkale, Ankara ve İstanbul'da üç müze açacak. Çanakkale'de hayata geçecek müzenin açılış tarihi de anlamlı bir güne gelecek.

TESKİ'nin Araç Bakım ve Onarım tesisi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresinin (TESKİ) yeni Araç Bakım ve Onarım tesisi açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Müslüm Deveci açıklamaları Haberi

Müslüm Deveci açıklamaları

Emlak sektörü bu aralar ilgi odağı. Karlı görülen sektörde müteahhit ve broker adedi devamlı artıyor. Emlak danışmanlık şirketi REsearch Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, “Tekstil, otomotiv ve ilaç sanayii gibi alanlardan sektöre giriş yoğun. Bu durumun devamlı arttığı da açık.” diyor.


Deveci, emlak danışmanlığına ev hanımlarının da meraklı olduğuna işaret ediyor.


Deveci, Türkiye’de emlak danışmanlarının adedinin 180 bini bulduğunu bildiriyor. Ülkenin bu rakam ile İtalya ve İspanya’yı geride bıraktığına temas ederken de “ Ama 180 bin danışmanın 50 bini kayıtlı 130 bini kayıt dışıdır. Avrupa ve ABD’de kayıt dışı danışmanlık hizmeti vermek mümkün değil. “ açıklamalarında bulunuyor.


Kayıt dışı faaliyet yürütenlerin hizmet kalitesini geri çektiğini anlatan Deveci, bu çerçevede “Parlamentoda ele alınan Emlak Müşavirliği ve Emlak Danışmanlığı Kanunu’nun yürürlüğü halinde ve...