08 / 05 / 2024

Müslüm Özcan biyografi

Müslüm Özcan biyografi

Uzun yıllar lojistik ve inşaat sektöründe faaliyet göstermiş olup Ayışığı Gayrimenkul firmasının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Müslüm Özcan kimdir? İşte Müslüm Özcan'ın biyografisi...

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özcan ve Müslüm Özcan ortaklığında kuruldu.

Mercedes-AMG SL Roadster'ı bir daha bu fiyatlara bulamayabilirsiniz! İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes-AMG SL Roadster'ın Kasım ayı güncel fiyat listesi dikkat çekiyor. Peki  Mercedes-AMG SL Roadster kaç TL? İşte  Mercedes-AMG SL Roadster 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Uğur Özcan tarafından kuruldu.

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emrah Özcan ve Ergün Özcan ortaklığında kuruldu.

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Özcan Purçu'dan üniversite öğrencilerine kira yardımı yapılması için kanun teklifi!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, kredi ve burs alan üniversite öğrencileri için aylık 500 Türk Lirası tutarında kira yardımı yapılmasına ilişkin kanun teklifi sundu.

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullara inşaat engeli!

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullar, "ayrılıkçılık" ve yabancı ülkelerle bağlantılı olmakla" suçlanırken dünyada 539 Fransız okulu mevcut. 

Akşarlı Madencilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akşarlı Madencilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özgür Yıldırım, Özcan Yıldırım ve Özkan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Hindistan'da müslümanlar için toplama kampı inşa ediliyor!

Hindistan'ın Assam eyaletinde vatandaşlıktan çıkarmayı planladığı 1,9 milyon Müslüman için 10 toplama kampı inşa ediliyor.

Lübnan Hadat'ta Müslümanlar'a ev tutmak yasak!

Lübnan'ın Beyrut şehrindeki Hadat semtinde, Müslüman nüfusun hızla artması nedeniyle 2010 yılından beri Müslümanlar'a ev kiralamak yasak.

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Müslüm Özcan biyografi Haberi

Müslüm Özcan biyografi

Müslüm Özcan kimdir?

Müslüm Özcan, Ayışığı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanıdır. Özcan, Müslüm Özcan işine duyduğu tutku ile başarıyı bir araya getirmiş bir iş adamıdır. 


Müslüm Özcan, uzun yıllar lojistik ve inşaat sektöründe faaliyet göstermiş olup Ayışığı Gayrimenkul firmasının kurucusudur.


Lojistik Sektördeki başarısının ardından kurduğu sistemlerin ve yetkin insanların katkısıyla beraber firmasını kendi kendilerini yürüten kurumlar haline getirmiştir. 


Bu sayede Müslüm Özcan zamanını farklı projelere odaklanarak değerlendirmeye başlamıştır. İnşaat sektöründe yakından da takip ettiği yazlık siteler konusunda kendi projelerini gerçekleştirme imkanı buldu Bugün Türkiye’nin en popüler tatil yöresi olan Bodrum Gümüşlük’te Ayışığı Konakları isimli projenin imzasını atmıştır.


Başta Bodrum yarımadası olmak üzere ,Çeşme,Marmaris ve Ege bölgesinde çeşitli konut ve otel projelerinin devamı için çalışmalarını sürdürmektedir.


Ayışığı Gayrimenkul

Ayışığı Gayrimenkul olarak hedeflerini gayrimenkul alanındaki gelişim fırsatlarını doğru zamanda...