08 / 05 / 2024

Müslüm Özcan hayatı

Müslüm Özcan hayatı

Uzun yıllar lojistik ve inşaat sektöründe faaliyet göstermiş olup Ayışığı Gayrimenkul firmasının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Müslüm Özcan kimdir? İşte Müslüm Özcan'ın biyografisi...

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

İş Bankası resmen duyurdu! Bu para sadece Maximum Kart’ı olanlara yatacak!

Türkiye İş Bankası her geçen gün yeni bir kampanya daha düzenleyerek müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde bol bol hediye dağıtan İş Bankası, şimdi de yapılan alışverişlerde 75 TL hediye edeceğini paylaştı.

Çiftçiler dikkat! Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırım süresi ne zaman olacak? Belli oldu mu?

Çiftçileri İlgilendiren en önemli konulardan birisi de Tarım ve Orman Bakanı açıklamalarını meydana getirdi. Tarımın hayatımızda kapladığı yer ve önemle birlikte tarım sektörü içerisindeki işçiler ve gereksinimlerini de düşünülmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilerinin üzerindeki yükü azaltm

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özcan ve Müslüm Özcan ortaklığında kuruldu.

Deprem felaketinde bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi! Ünlü iş insanı sevenlerini yasa boğdu!

Kahramanmaraş merkez olmak üzere yaklaşık 10 şehrimizi birden etkileyen deprem felaketi ülkemizi derinden sarstı. Deprem nedeniyle 3 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybederken, bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi.

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Türkiye’de çocuk okutmanın maliyeti ne kadar?

Türkiye’de anaokulundan üniversite mezuniyetin süresince tüm öğrenim hayatını devlet okullarında geçiren bir öğrencinin ailesine maliyeti bugünkü fiyatlarla 300 bin Türk Lirası. Eğitiminin tamamını özel okullarda geçiren öğrenciler için ise aileleri 1 ila 5 milyon TL arasında servet harcıyor...

Philips kişisel bakım ürünlerinde sonbahar fırsatları devam ediyor! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyada 130, Türkiye’de ise 90 yılı aşkın bir süredir tüm faaliyetlerinde ‘hayatı iyileştirme’ vizyonu ile hareket eden Philips, kişisel bakım ürünlerinde sonbahar fırsatları kapsamında indirim kampanyası başlattı.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın 1996'da piyasaya sürdüğü su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler sayesinde uygulandığı alanlarda yapı elemanlarını sudan koruyor ve güvenliğini de sağlıyor. Sistem, sağlam temelli binalar oluşturulmasına destek sağlıyor.

İnşaatta elektrik akımına kapılan müteahhit hayatını kaybetti!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kopan elektrik kablosu sebebiyle elektrik akımına kapılan müteahhit yaşamını yitirdi. 

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" dedi...

Kuveyt Türk'ten konut alım-satımı yapmak isteyenler için Alacağım Güvende Sistemi!

Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya öncelik veren Kuveyt Türk’ün araç ve konut alım-satımında işlemleri güvenli şekilde gerçekleştirmek amacıyla yılın ilk çeyreğinde “Alacağım Güvende Sistemi”ni geliştirdi.

Müslüm Özcan hayatı Haberi

Müslüm Özcan hayatı

Müslüm Özcan kimdir?

Müslüm Özcan, Ayışığı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanıdır. Özcan, Müslüm Özcan işine duyduğu tutku ile başarıyı bir araya getirmiş bir iş adamıdır. 


Müslüm Özcan, uzun yıllar lojistik ve inşaat sektöründe faaliyet göstermiş olup Ayışığı Gayrimenkul firmasının kurucusudur.


Lojistik Sektördeki başarısının ardından kurduğu sistemlerin ve yetkin insanların katkısıyla beraber firmasını kendi kendilerini yürüten kurumlar haline getirmiştir. 


Bu sayede Müslüm Özcan zamanını farklı projelere odaklanarak değerlendirmeye başlamıştır. İnşaat sektöründe yakından da takip ettiği yazlık siteler konusunda kendi projelerini gerçekleştirme imkanı buldu Bugün Türkiye’nin en popüler tatil yöresi olan Bodrum Gümüşlük’te Ayışığı Konakları isimli projenin imzasını atmıştır.


Başta Bodrum yarımadası olmak üzere ,Çeşme,Marmaris ve Ege bölgesinde çeşitli konut ve otel projelerinin devamı için çalışmalarını sürdürmektedir.


Ayışığı Gayrimenkul

Ayışığı Gayrimenkul olarak hedeflerini gayrimenkul alanındaki gelişim fırsatlarını doğru zamanda...