02 / 05 / 2024

Mustafa Ahmet Ünaydın kim

Mustafa Ahmet Ünaydın kim

Doğuş Gayrimenkul Yatıtrım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mustafa Ahmet Ünaydın ve Mustafa Sabri Doğrusoy Doğuş GYO'ya komite üyeleri seçti.

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akın tarafından kuruldu.

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yarın temeli atılacağı açıklanan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili ilgi çeken açıklamalar yaptı. Projenin finansmanıyla ilgili bir rapor hazırlayan Akın, Kanal İstanbul için finansman bulunamadığını belirtti.

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un maliyetine ilişkin değerlendirme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin maliyeti ile ilgili değerlendirme yaptı.

Ahmet Akın'dan Ankara-Sivas YHT projesine ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, çalışmaların hız kesmediği Ankara-Sivas YHT projesiyle ilgili rapor hazırlayarak projenin detaylarına ilişkin konuştu. Proje için 14 senede içinde 6 defa açılış tarihi duyuruldu ancak hala açılmadı.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerindeki olağanüstü ek maliyet artışlarını sahiplenen olmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, konuya ilişkin konuştu.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş-Başakşehir kesimine ilişkin açıklama yaptı.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Ahmet Akın'dan fay yasası tepkisi!

İzmir deprem bölgesinde incelemeler yapan CHP Enerji ve Alt Yapıdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yıllardır sözü verilen ‘Fay Yasası’nın halen meclis gündemine getirilmemesine, bu konuda verilen 58 araştırma önergesinin reddedilmesine tepki gösterdi.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

İbrahim Benter: Kapalı Maraş Lala Mustafa Paşa'nın mirası!

Yeniden açılması gündeme gelen Kapalı Maraş hakkında konuşan KKTC Vakıflar İdaresi Genel Müdürü İbrahim Benter, ''Kapalı Maraş, Lala Mustafa Paşa'nın mirası'' dedi.

Mustafa Ahmet Ünaydın kim Haberi

Mustafa Ahmet Ünaydın kim

Doğuş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim  Kurulu  Üyeleri başkan Hüsnü Akhan'ın başkanlığında toplanarak,


Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No:17.1 sayılı "Kurumsal Yönetim Tebliği"'ne uygunluk kapsamında;


- Kurumsal Yönetim Komitesi Komite Üyeliği'ne Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ahmet Ünaydın'ın, 


- Riskin Erken Saptanması Komitesi üyeliğine ise Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un yapılacak,


İlk Olağan Genel Kurul Toplantısına kadar seçilmesine ve görevlendirilmesine oybirliği ile karar...