29 / 04 / 2024

Mustafa ak haberleri 2014

Mustafa ak haberleri 2014

Trafik yoğunluğunun yaşandığı Fatih Köprüsü'ne kardeş geleceğinin müjdesini veren Ak, Ankara Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte ikinci bir Fatih Köprüsü'nün yapılacağını bildirdi. "Bu projenin de imar planları yapıldı" dedi.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 TL sermaye bedeli ile Mustafa Akçal tarafından kuruldu.

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Çakıcı tarafından kuruldu.

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmed Akif Kılıç, Mustafa Ak  ve Yalçın Göresim tarafından kuruldu.

Armix Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armix Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakır tarafından kuruldu.

Mst Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mst Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakır, Soner Akpınar ve Tayfun Akpınar ortaklığında kuruldu.

Mustafa Varank: Akıllı şehrin ilk adımı Esenler!

'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'nde açıklamalar yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Esenler'de 8 milyon metrekarelik bir alanda, akıllı şehir uygulamalarının hem yaşandığı hem de kent sakinleriyle birlikte geliştirildiği bir yaşam alanını beraber inşa edeceğiz" dedi.

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Demir ve Mustafa Çakır ortaklığında kuruldu. 

Keçirören Cumhuriyet Kulesi’nin imar planı Büyükşehir’de!

Keçirören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilçede yapılan referandumdan “Yıkılmasın” kararı çıkan Cumhuriyet Kulesi’nin imar planı değişikliğinin hazır olduğunu ve Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderileceğini söyledi.

Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı yeniden başlayacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Cumhuriyet Kulesi'yle ilgili olarak, "Anket çalışmaları yaptık. Vatandaşlarımızın çoğu kulenin yapılmasından yana oy kullandı." dedi.

Mustafa Ak: Ovacık önemli bir yatırım alanı!

Hızla gelişen bölgenin en prestijli konut projesi Ova Kule’nin lansmanı yapıldı. Lansmana katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , Ankara’nın önemli yatırım alanı olduğunu belirterek, ”Yeni Keçiören’in doğduğu yer burası’’ dedi..

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Başkanı adayı Mustafa Tuna!

Melih Gökçek'in istifası sonrasında boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti, Mustafa Tuna'yı aday olarak gösterdi. 

Mustafa ak haberleri 2014 Haberi

Mustafa ak haberleri 2014

Keçiören Belediye Başkanlığı'na seçilen Ak, yeni dönemde ilçenin beton yığınlarından kurtulacağını söyledi. Ak, yapımı devam eden projelerle ilçenin Başkentin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. 


Yerel seçimler sonrası ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AKŞAM Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı'yı ziyaret etti. Ziyarette Keçiören'le ilgili projelerinden bahseden Ak, çok yakında Keçiören'in cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Keçiören'in ağırlıklı olarak konutlardan oluşan bir yerleşim yeri olarak göründüğünü ifade eden Ak, bu görüntünün ilçeye 'Otel Kent' görüntüsü yansıttığını belirtti. Ak. "İnsanlar sabah işlerine, gece de evlerine geliyor. Keçiören, insanların geceleri gidip yattıkları bir zaman dilimi gibi duruyor. Biz. özellikle yapmış olduğumuz bazı çalışmalarla. Keçiören'i geceleri de insanların sosyal ve kültürel yaşantısının olabileceği bir alan haline getirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 


GUMUŞDERE...