27 / 04 / 2024

Mustafa Akman dava

Mustafa Akman dava

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Mehmet Öz babasının vasiyetnamesi için dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin iptal edilmesi için Nazlım Suna Öz’e dava açtı.

Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun gayrimenkulleri için dava tartışması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için açtığı dava sürerken eski başkan Mustafa Sarıgül'den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” açıklamasında bulundu.

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e 5 yıl hapis cezası!

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nde 17 Mayıs 2010’da meydana gelen grizu faciasıyla ilgili dava sonucunda 5 yıl hapis cezası verildi.

Sahte imza atan apartman yöneticisine dava!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın da arasında bulunduğu bazı kişilerin yerine sahte imza atan apartman yöneticisi hakkında "özel belgede sahtecilik" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

'Hotel Thermal İstanbul Sağlık Merkezi' Tuzla'da açılıyor!

Başarılı projelere imza atan Mustafa Akman yeni projeleri Hotel Thermal İstanbul "Sağlıklı Yaşam ve Detoks Merkezi"ni Q Life okuyucularını anlattı.

ETİ Gümüş A.şž. 'nin çMO'ya açtığı dava ile ilgili açıklama!

TMMOB 'a bağlı Mühendis, Mimar odaları ile  şžehir Plancıları Odası, ETİ Gümüş Aşž 'nin çevre Mühendisleri Odası 'na açtığı dava  ile ilgili olarak, çevre Mühendisleri Odası ile dayanışma içinde olduklarını  bildirdi

Mustafa Güçlü TÇMB'nin yeni başkanı oldu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliğinin (TÇMB) direksiyonunda görev değişikliği yaşandı. 2001 yılından beri TÇMB Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Adnan İğnebekçili, görevini Mustafa Güçlüye devretti

TÇMB'nin yeni Başkanı Mustafa Güçlü oldu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin (TÇMB) Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Güçlü seçildi. Güçlü, başkanlığı 2001 yılından beri TÇBM Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Adnan İğnebekçiliden devraldı

Samim Hatipoğlu ve Mustafa Satıcı, Rixos Executive Apartments'ı anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Rixos Executive Apartments projesinin görücüye çıkarıldığı basın toplantısında FTG Development CEO'su Samim Hatipoğlu ve STC İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı, kameraların karşısına geçti. Lansmanı, www.havadanemlakvideo.com ekibi izledi

Mustafa Sarıgül'den Nişantaşı Atiye Sokak özeleştirisi!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Nişantaşı Atiye Sokak'taki gürültü ve kirliliğe çözüm bulacaklarını söyledi. Sarıgül, "İnsan yoğunluğunun çok fazla olduğu bu bölgede, temizlik ve zabıta ekiplerimiz bundan böyle 24 saat aralıksız görev yapacak" ded

Yapı Kredi Koray GYO'ya Ayşe Nur Önsoy dava açtı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin Ankara-Ankara projesiyle ilgili A Blok, 13 no'lu daire sahibi Ayşe Nur Önsoy, Ankara 6 no'lu Tüketici mahkemesinde firma hakkında 2011/733  sayılı dosya üzerinden dava açtı. Firma hukiki girişimlere ba

Mustafa Akman dava Haberi

Mustafa Akman dava

Yeşil Kundura’nın sahibi Engin Yeşil’in başka bir amaçla düzenlenmiş bir belgede olan imzasını taşıma yoluyla kullanıp, 3 milyon dolarlık senet oluşturarak icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için ‘Resmi belgede sahtecilik’ ve ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası talebiyle dava açıldı.

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; İstanbul Ağır Ceza Mahkemesine açılan davanın şikayet dilekçesinde olay şu şekilde açıklandı: 

PROJE DEĞİŞİKLİKLERİ ANLAŞMAZLIĞA YOL AÇTI

Yeşil Kundura’nın sahibi Engin Yeşil, yönetim kurulu başkanı olduğu Yeşil Global İnşaat Anonim Şirketi’nin Tuzla’da yüzde 60’lık hissesine sahip olduğu arazi için devre mülk projesi hazırladı. İş insanı Yeşil, arazinin yüzde 20’lik hissesini elinde bulunduran Mustafa Akman ile aralarında kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Tasarlanan projede değişiklik yapıldı. Otel-rezidans gibi...