24 / 05 / 2024

Mustafa Aras

Mustafa Aras

Es Aras İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi, Yunus Aras, Emre Aras, Mustafa Aras tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu.

‘Türkiye’yi ihracatta 10 ülke arasına çıkarmaya çalışıyoruz’

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, tüm çalışmalarını Türkiye'yi ihracatta ilk 10 ülke arasına çıkarma vizyonuyla yaptıklarını söyledi. Gültepe, "2026 bu hedef çerçevesinde ilk ciddi sınavımız olacak” dedi.

Dr. Mustafa İduğ'dan İzmir depremi açıklaması!

Bir yıl önce meydana gelen İzmir Depremi’nden büyük ölçüde etkilenen ilçeler arasında yer alan Bornova’da, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tarafından daha büyük bir deprem tehlikesi olduğundan bahsedildi.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Hafız Mustafa Dubai'de mağaza açtı!

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

Mustafa Bayrak'tan 'miras kavgası' açıklaması!

Sancak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayrak, geçtiğimiz günlerde basında çıkan 'kardeşler arasında miras kavgası' haberleriyle ilgili açıklama yaptı. 

Hedefyol Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedefyol Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Mustafa Aras ve Ramazan Dönmez ortaklığında kuruldu. 

Mars Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Aras tarafından kuruldu. 

Aras Grup Emlak İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Grup Emlak İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Aras tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karaman'da ev sahibi ve kiracı arasında kavga!

Karaman'da ev sahibi 78 yaşındaki Mehmet Tekin, kiracısı 24 yaşındaki Mustafa Çağlar Bulut arasında su sesi konusunda kavga çıktı. Tekin, kiracı Bulut'u sırtından bıçakladı.

2014-2016 yılları arasında yürütülen yatırımlar meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2014-2016 yılları arasında bağlı kurum ve kuruluşlarca yürütülen yatırımlara ilişkin 5 soru hazırladı..

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etapı başladı!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etap çalışmaları başladı. Projede Küçükyalı-Karataş arası altyapı ve sanat yapıları ihalesi kapsamında altgeçit inşaatı haftasonu yeniden başlayacak.

Kartal Mustafa Necati Etüt Merkezi'nde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Kartal’ın önemli yatırımları arasında bulunan ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden Mustafa Necati Etüt Merkezi ve Sosyal Kültürel Hizmet Binası’nın inşaatını gezdi.

Mustafa Aras Haberi

Mustafa Aras

Es Aras İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi, Yunus Aras, Emre Aras, Mustafa Aras tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


Es Aras İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...