01 / 05 / 2024

Mustafa Aslan kim

Mustafa Aslan kim

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Aslan, Gaziantep'te emlak sektörünün her zaman hareketli olduğunu belirterek, konut satışlarında bir gerileme olmadığını, ancak arazi satışlarında ciddi düşüşler yaşandığını belirtti.

As Zemin Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Zemin Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aslan tarafından kuruldu.

Altına 'gurbetçi' müdahalesi... Altın yatırımcısını yakından ilgilendiren detaylar...

Mustafa Aslan adlı  kuyumcu, geçen yıl 80 euro olan çeyrek altın fiyatının bu yıl 92 euro olduğunun altını çizerek "Altın euroya karşı daha fazla prim yaptı. O sebepten dolayı gurbetçi arkadaşlarımız euro yerine altını tercih etti." ifadelerini kullandı.

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Aslan tarafından kuruldu.

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi açıldı!

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi, Uğur Ertürk Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde açıldı.

Gaziantep'teki arsa satışları düştü!

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Aslan, Gaziantep'te emlak sektörünün her zaman hareketli olduğunu belirterek, konut satışlarında bir gerileme olmadığını, ancak arazi satışlarında ciddi düşüşler yaşandığını belirtti.

MMA Aslan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMA Aslan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Tunç tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Miralay Şefik Bey Sokak'ta kuruldu.

Gaziantep Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yer sorunu için destek istedi!

Gaziantep Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürü Mustafa Aslan, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık’ı ziyaret ederek, tapunun yer sorununun çözümü için destek istedi...

Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürü Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti!

Malatya Kadastro Müdürü olarak görev yapmakta iken 24 Kasım 2014 tarih ve 77832 sayılı Bakanlık oluru ile Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Mustafa Aslan, Vali Tapsız’ı ziyaret etti.

Asteknik Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asteknik Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Esenyurt'ta İdris Alpaydın ve Mustafa Aslan tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde parçacıl bir anlayışla değil, kentin tamamı planlanmalı!

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, Şahinbey Belediye Başkanı Mustafa Aslan, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Fethi Albayram ve beraberindekiler, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER)'i ziyaret ederek, projelerini anlattı.

Mustafa Sarıgül ve Şişli Belediyesi'nin acı günü!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yardımcısı Osman Şevket Aslan 65 yaşında hayatını kaybetti. Osman Şevket Aslan'ın cenazesi, 6 Mart 2014 Perşembe günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip kaldırılacak.

Mustafa Demir: Türkiye inşaat sektöründe üs olacak!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir,  Türkiyeyi inşaat malzemeleri ve inşaat teknolojilerine dayalı her türlü üretimdeüs yapma noktasında hedefleri olduğunu kaydetti...

Mustafa Aslan kim Haberi

Mustafa Aslan kim

Gayrimenkul hareketleri ile ilgili ziyaret ettiğimiz Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Aslan, "Gaziantep sanayi bakımından gelişmiş ve çok göç alan bir şehir olduğundan dolayı emlak piyasasındaki hareketlilik normallerin üstünde bir hal seyrediyor." dedi. 


Sizce Gaziantep gayrimenkul bakımından nasıl bir şehir? 

Mustafa ASLAN;''Gaziantep sanayi ve gayrimenkul ile özdeşleşmiş, sürekli göç alan ve büyüyen bir şehir. Gaziantep de gerek aldığı göçler gerek ise üniversiteli öğrencilerin çok olmasından dolayı gayrimenkule sürekli bir ihtiyaç duymaktadır. Bugün Gaziantep'te 4 tane üniversite bulunmaktadır. Bu nedenlerden dolayı ilimizde konut ihtiyacı çok fazladır ve bu konuda sıkıntılar yaşanmaktadır. İstatistiklere baktığımız zaman bugün Gaziantep'te %40 gibi bir oranında hala konut ihtiyacı var. Bununla ilgili çok ciddi konut projelerimiz var. Gayrimenkul sürekli büyüyen ve en canlı sektörlerin başında geliyor. Gaziantep'te...