02 / 05 / 2024

mustafa bayram

mustafa bayram

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram'ın muhterem babası Mustafa Bayram vefat etti. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazında defnedilecek...

Abdullah Bayram, oğlu Mustafa Bayram'ı evlendiriyor!

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

Akura İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akura İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayram tarafından kuruldu.

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği haber geldi! İşte bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih

2023 senesi ile beraber güncellenen emekli bayram ikramiyeleri için merakla beklenen tarih verildi..  Bayram ikramiyesine gelen zam ile beraber yatırılacağı tarih açıklandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş emekli bayram ikramiyelerine has ayrıntıları paylaştı.

Son dakika! Emekli bayram ikramiyesi 2 bin TL oldu!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığı açıklamada emekliye bayram ikramiyesinin 1.100 TL'den 2 bin TL'ye yükseltildiğini duyurdu. İşte son dakika detayları...

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri açıklandı! Yeni bayram ikramiyeleri ne kadar oldu?

Uzun zamandır beklenen emekli ikramiyelerindeki artış oranı açıklandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, milyonlarca emeklinin beklediği zamlı bayram ikramiyelerini açıkladı.

Pirstun Mimarlık Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Pirstun Mimarlık Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayram tarafından kuruldu.

Ph Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ph Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayram tarafından kuruldu.

KDV indirimi uzatılırsa mobilyacılar için bayram olacak!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Mustafa Balcı, 'Hükümet kararıyla KDV indirimi uzatılırsa mobilyacı için işte o zaman gerçekten bayram sonrası yeniden bayram olacaktır' dedi.

Adım Eğitim Hizmetleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adım Eğitim Hizmetleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayram ve Adnan Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Ledkom Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ledkom Mühendislik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Baydın, Muharrem Baltıcı, Sedar Gülbaran ve Mustafa Bayram ortaklığında kuruldu. 

Abdullah Bayram'ın acı günü! Babası Mustafa Bayram vefat etti!

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram'ın muhterem babası Mustafa Bayram vefat etti. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazında defnedilecek...

Abdullah Bayram, oğlu Mustafa Bayram'ı evlendiriyor!

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

mustafa bayram Haberi

mustafa bayram

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram'ın muhterem babası Mustafa Bayram vefat etti. 


Merhum Mustafa Bayram'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Samandıra Hazreti Ebubekir Sıddık Camii'nden kaldırılacak. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun yakınlarına sabır ve başsağlığı...