04 / 05 / 2024

Mustafa Boydak kayseri sanayi yatırımları

Mustafa Boydak kayseri sanayi yatırımları

KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, sanayicilere ve üyelerine seslenerek, "Motivasyonumuzu yüksek tutup, ihracatımızı artırıp, yatırıma yönelmeliyiz. Hiçkimse yatırımdan vazgeçmesin" dedi.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Kayseri Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi dua alacak bir projeye daha imza attı. Hayırsever Kumlu ailesi tarafından inşa edilecek olan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşam Merkezi’nin temeli Mimarsinan Parkı içerisinde atıldı. 

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Kayseri'ye Okçuluk ve Etnospor Merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye kazandıracakları Okçuluk ve Etnospor Merkezi konusunda bazı açıklamalar yaptı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

Kayseri Büyükşehir'den kavşak rekoru!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’deki trafiğin kesintisiz akması için yaptıkları ve yapacakları katlı kavşaklarla bir rekora imza attıklarını söyledi.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'ne bakanlık desteği!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Engelsiz Yaşam Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’dan destek sözü aldıklarını belirtti.

Kayseri'nin demir yolu projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin raylı sistem projelerini masaya yatırdı.

Mustafa Çelik'ten raylı sistem açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye yeni raylı sistem hatları yapımıyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Kayseri Büyükşehir'den yeni cami!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şehir Mezarlığı içerisine inşa edilen cami inşaatında incelemeler yaptı.

Mustafa Boydak kayseri sanayi yatırımları Haberi

Mustafa Boydak kayseri sanayi yatırımları

KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, sanayicilere ve üyelerine seslenerek, "Motivasyonumuzu yüksek tutup, ihracatımızı artırıp, yatırıma yönelmeliyiz. Hiçkimse yatırımdan vazgeçmesin" dedi.


Sanayi Odası Temmuz ayı olağan meclis toplantısında konuşan KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, "Elhamdürillah, bu darbe girişimi başarısız oldu. Devletimizi yönetenlerin basireti ve soğukkanlılığı, halkın birlik ve beraberliği, siyasilerin bütünleşmesiyle, şehitler vermemize karşın, demokrasimize, leke sürülmedi. Demokrasi şehitlerimizi minnetle bir kez daha anarken, devletimizin kıvrak hareket etmesiyle, hükümetimizin gösterdiği ekonomik hedeflere ulaşmalıyız" dedi. Mustafa Boydak, şunları söyledi:


"Sanayiciler olarak var gücümüzle çalışıp, ülkemizi ekonomik anlamda da sıkıntıya sokmamalı, hükümetin gösterdiği ekonomik hedeflere varmasına yardımcı olmalıyız. Türkiye, görüldüğü gibi eski Türkiye değil. Bu yaşanan süreci sağlıklı biçimde değerlendirip, devletimize destek olmalıyız. Darbe girişimi sürecinde gerek  üst çatı kuruluşumuz olan TOBB, gerekse...