14 / 05 / 2024

Mustafa Bozbey nilüfer kentsel dönüşüm

Mustafa Bozbey nilüfer kentsel dönüşüm

Nilüfer Belediye Meclisi, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey başkanlığında olağanüstü toplandı. Bozbey kentsel yenilemenin parsel bazında yapılmaması gerektiğini belirterek "Yapılacak kentsel yenileme nüfus yoğunluğunu artırmamalı" dedi.

Nilüfer kentsel dönüşümü Türkiye'ye örnek olacak!

İMSİAD tarafından düzenlenen ‘Nilüfer’de Kentsel Dönüşüm’ konulu panele katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenilemede Nilüfer’in Türkiye’ye örnek olacağını söyledi..

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm Bursa'nın kanayan yarası!

Bursa Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisine aktarılan meselelerin başında kentsel dönüşümün geldiğini söyledi. Bozbey, "Kentsel dönüşüm çalışmaları Bursa'nın kanayan yarası oldu" diye konuştu.

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Nilüfer Görükle'de yeni megakent kurulacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle’deki mera bölgesine yeni megakent kurulacağını dile getirdi. 

Nilüfer'de kolonları çatlayan bina yıkılacak!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bölgede bulunan kolonları çatlayan 5 katlı binanın boşaltılıp, yıkılması gerektiğini söyledi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm bölgeye zarar verdi!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm projelerinin bölgeye zarar verdiğini söyledi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümde asbest kurbanı olmayalım!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binalarda asbest kullanıldığını tahmin ettiklerini söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Büyük bir sıkıntı var, bu konuda mecliste karar almalıyız." dedi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm yaptığımızı zannediyoruz!

NİLÜFER Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Biz şu anda dönüşüm bölgelerinde yapmıyoruz. Dönüşüm insanla başlar insanla biter" dedi.

Nilüfer Belediyesi'nin faaliyet raporuna onay!

Nilüfer Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen toplantıda kabul edildi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey hizmet çeşitliliğiyle yönetim sergilediklerini söyledi.

Nilüfer Konaklı'ya örnek plan!

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Konaklı Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Konaklı'nın planları hakkında bilgi verdi.

Mustafa Bozbey’den altyapı isyanı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Gölyazı’daki altyapı çalışmalarında yaşanan koordinasyonsuzluğa isyan etti.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümüm aceleye gelmemeli!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşümüm aceleye gelmemesi gerektiğini vurguladı. Bozbey, ''Önce kimlik sahibi olunmalı, kimliksiz kentin geleceği de olmaz'' diye konuştu.

Nilüfer İlçe Afet Yönetim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından inşa edilen Nilüfer İlçe Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi'nde sona gelindi. Mustafa Bozbey tarafından incelenen bina açılış için gün sayıyor.

Mustafa Bozbey'den Odunluk imar planı açıklaması!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Odunluk Güneyi Uygulama İmar Planı’nda yer alan jeolojik sakıncalı alanın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “önlemli alan” olarak tespit edilmesinin bilime aykırı bulduğunu söyledi.

Mustafa Bozbey nilüfer kentsel dönüşüm Haberi

Mustafa Bozbey nilüfer kentsel dönüşüm

Nilüfer Belediye Meclisi, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey başkanlığında olağanüstü toplandı.

Gündemdeki maddelerin ele alındığı  toplantıda Büyükşehir Belediye Meclisi'nden gelen kentsel yenileme amaçlı kat artırımını öngören imar planı değişikliği talebi de görüşüldü. Meclis'te raporun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde değerlendirilmesine oy çokluğu ile  karar verildi.


CHP Grup Sözcüsü Turgay Erdem bu konuda çekinceli olduklarını belirterek "Kentsel Dönüşüm Yasası'nda  emsal artırımı öngörülmüyor. Dolayısıyla yapılan kanuna aykırı. Biz bunun insani bir durum olduğunu düşündüğümüz  için böyle bir karar verdik. Burada vermiş olduğumuz karar  meclis kararının usulden bozulmamasını ilişkin karar" dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey  de Büyükşehir Belediye Meclisi'nden gelen  rapora ilişkin aldıkları kararın doğru olduğunu belirterek "Madem  topu auta atan biri var o üstlensin. Sonuçlarına da katlansın. Çünkü 'doğru değil' diyoruz. Kritersiz hiç bir karar...