02 / 05 / 2024

Mustafa Büyük adana projeleri

Mustafa Büyük adana projeleri

Adana Valisi Mustafa Büyük, “Sektör temsilcilerimiz ve kent gönüllüsü dostlarımız ile birlikte, Adana’nın turizm çatısını zirveye taşımak yolunda ele ele ve gönül gönüle çalışmaya hazırız" dedi

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Uzmanlardan Adana depremi açıklaması! Beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı? Son dakika!

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'da geçtiğimiz saatlerde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Peki bu deprem beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı?

Uzman isimden beklenen İstanbul depremi açıklaması! Tek tek sıraladı: O ilçedeki binaların yüzde 84'ü büyük riskli! 

Jeofizik Yüksek Mühendisi Mustafa Serhat Durmuş, beklenen büyük İstanbul depremine dikkat çekti. İşte Durmuş'un o korkutan açıklamaları...

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

İhracatta kırsal ekonomiye büyük destek! İlk etapta 5 çeşit gidecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bal ihracatında yurtdışına açılıyor ve Sakaryanın balları Avrupa'ya açılıyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Sakarya Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Ör, Bakanlığın hayata geçirdiği projelerle bal üreticilerinin destekleneceğini söyledi.

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Adana Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 adet şantiye alanını 19 milyon 268 bin 644 TL'ye kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Mustafa Büyük adana projeleri Haberi

Mustafa Büyük adana projeleri


Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti. ÇUKTOB Başkanı Tayyar Zaimoğlu ziyaret sırasında Vali Mustafa Büyük’e yaptıkları çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verdi. Adana turizminin gelişip kalkınması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve bu uğurdaki çalışmalarını bundan sonra da kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Zaimoğlu, “Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı yapmış olan zat-ı aliniz ile birlikte, Adana turizminin gelişmesi için hayli yararlı çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Tayyar Zaimoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Büyük ise, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olmasından dolayı, zengin bir tarihi ve kültürel mirasa sahip olan Adana’da, turizmin potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Adana’nın sahip olduğu doğal, tarihi...