13 / 05 / 2024

Mustafa-Caroline Koç cennet koyu villa

Mustafa-Caroline Koç cennet koyu villa

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile eşi Caroline Hanım, Bodrum'daki Cennet Koyu'ndaki Mandarin Oriental'dan aldıkları villayı sattı.

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Caroline Nicole Koç kimdir? Caroline Koç kaç yaşında?

Mustafa Koç'un eşi Caroline Nicole Koç kimdir? İş insanı ve hayırsever Caroline Nicole Koç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mustafa Rahmi Koç Kimdir?

Mustafa Rahmi Koç kimdir? Mustafa Rahmi Koç’un mesleği nedir? Mustafa Rahmi Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Koç tarafından kuruldu.

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Koçdağ tarafından kuruldu.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Koşu Grup Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Koşu Grup Turizm Anonim Şirketi  Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Keskin tarafından kuruldu.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Rmk Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç tarafından kuruldu.

Mustafa-Caroline Koç cennet koyu villa Haberi

Mustafa-Caroline Koç cennet koyu villa

Astaş Holding'in patronu Vedat Aşçı, Bodrum'daki Cennet Koyu'nun içinde Uzakdoğu'nun ultra lüks resort işletmecisi Mandarin Oriental ile 600 milyon dolara otel, villa ve rezidans projesini hayata geçirmişti.


İstanbul'un 'cream de la creme' tabakasına mensup aileleri, sanatçılar ve işadamları, fiyatları 4 ila 6 milyon Euro arasında olduğu konuşulan bu villaları peynir ekmek gibi kapışmıştı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile eşi Caroline Hanım da, bu projeden villa alıp diğer ünlü ailelerle Cennet'te komşu olmuştu. Ancak öğrendim ki; Mustafa-Caroline Koç çifti, meğer 'Cennet'in kapısından dönmüş! Mandarin Oriental'dan villa alan Koç çifti, geçen yaz Cennet'teki villalarını, daha adım atmadan...