15 / 05 / 2024

Mustafa Dağıstanlı

Mustafa Dağıstanlı

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Yılmaz ve Mustafa Dağlar ortaklığında kuruldu.

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Ayaz ve Mustafa Yavuz ortaklığında kuruldu.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Hıllmen Group Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıllmen Group Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anzor Kartoev ve Sami Dağıstanlı ortaklığında kuruldu.

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Serdar Bilgili ve Michael Shvo'nun ortaklığı bozuldu!

Posta gazetesi yazarı Müge Dağıstanlı, Serdar Bilgili ile yakın dostu Amerikalı Emlak Kralı Michael Shvo'nun ortaklığının bozulduğunu yazdı.

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Jana Fleyfel ve Muhittin Cemil Dağıstanlı ortaklığında kuruldu.

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Hada Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hada Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hanife Dağıstanlı tarafından kuruldu. 

Keskindağ Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!    

Keskindağ Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Dağ tarafından kuruldu.

Mustafa Tuna: Ankara’da raylı sistemler yaygınlaştırılmalı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçirelecek yatırımlar ve projelerle ilgili konuştu. Tuna, Ankara’da raylı sistemlerin yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladı.

Mustafa Tuna: Ankara'da rant esaslı bir imar olmayacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara'da rant esaslı bir imar olmayacağını açıkladı. ''Bazı projeler kentsel dönüşüm alanında olabilir ama bu bir ahenk içinde olmalı'' dedi.

Mustafa Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı!

Popçu Mustafa Ceceli'nin, eşi Selin İmer'in Amerika'da bir ev sahibi olmak istemesi üzerine harekete geçti. Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı.

Mustafa Dağıstanlı Haberi

Mustafa Dağıstanlı

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı. 


Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi adres: Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi, Yahya Kemal Caddesi, No:93...