06 / 05 / 2024

Mustafa Denizli kim

Mustafa Denizli kim

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarını hedefleyen Akhisar Belediyespor ile 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğa koşan Manisaspor'un en büyük kabusu Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bozuk zemini oldu.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini değişecek!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu ve Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zeminin kötü olduğunu anlatarak, "Çeyrek finalin bu zeminde oynanması üzüntü verici." dedi.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Denizli'deki Atatürk Konağı restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 700 yıllık Germiyanoğulları Hamamı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli ziyaretinde konakladığı ev için yürüttüğü restore çalışmalarında sona geldi. 

Maliye Hazinesi'nin Denizli arsasına 14.7 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Denizli Merkezefendi 'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkule 14 milyon 750 bin TL bedelle en yüksek teklifi Mustafa Karataş ve Ortaklar Ortak Girişim verdi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini değişecek!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu ve Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zeminin kötü olduğunu anlatarak, "Çeyrek finalin bu zeminde oynanması üzüntü verici." dedi.

Denizli'deki huzurevi inşaatı başladı!

Denizli'nin Bekilli İlçesi'nde yapılacak huzurevi, hayırseverlerden destek gelmesiyle birlikte başladı. CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Başkana, ilçeye huzurevi kazandırmak için bir süre önce hazırlıklara başladı.

Mustafa Denizli Avrupark Bahçekent'in reklam yüzü oldu!

Kanal İstanbul, üçüncü boğaz köprüsüne çok yakın bir konumda yer alan Avrupark Bahçekent projesi Mustafa Denizli'nin teknik direktörlüğünde satışa çıktı.

Avrupark Bahçekent'in reklam yüzü Mustafa Denizli!

Teknik direktör Mustafa Denizli, Cihan inşaat tarafindan İstanbul'da Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinin reklam yüzü oldu. Projede 1.394 konut bulunuyor.

Mustafa Akçay kimdir?

Denizli Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay kimdir? Mustafa Akçay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Akçay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Akçay..

Mustafa Korucu kimdir?

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü görevine Mustafa Korucu atandı. Peki yeni Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu kimdir? Mustafa Korucu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Captain Hotel'i Mustafa Denizli ve Bülent Çizmeci ikiye böldü!

Mustafa Denizli ve Bülent Çizmeci birlikte açtıkları Captain Hotel'le ilgili sorun yaşayınca çareyi oteli ikiye bölmekte buldular...

Denizli'de icradan 117 bin TL'ye satılık 9 taşınmaz!

Güney İcra Müdürlüğü, Denizli İli, Güney İlçesi'ne bağlı Koparan ve Karaközler Köy'lerinde bulunan 9 taşınmazı satışa sunuyor. Taşınmazların toplam bedeli 117 bin TL

Mustafa Denizli kim Haberi

Mustafa Denizli kim

Saha zemini henüz geçen ay elden geçmesine rağmen yine bozuldu. Akhisar Belediyespor, evinde oynadığı son 3 karşılaşmada 7 puan kaybederken, Manisaspor da iç sahada son 2 maçında mağlup oldu.


Sahasında son olarak Fatih Karagümrük'e 1-0 yenilen Manisaspor'da teknik direktör Taner Taşkın, "Saha şartları futbol oynamaya hiç elverişli değil" diyen Taşkın, "Zeminin azizliğine uğradık. Üst üste evimizde puanlar kaybediyoruz" diye konuştu. Takımının performansını da değerlendiren Taşkın, "Takımızıda ne yazık ki kazanma arzusunu da göremedim. Zemin kötüydü ama bahanelerin arkasına da sığınamam. Her türlü antrenmanımızı ve motivasyon çalışmamızı yapmamıza rağmen eksik yönlerimiz ağır bastı. En yakın rakibimiz Kocaeli Birlikspor berabere kaldı. Onların galip gelmesi bizde stres oluşturabilirdi. Son 3 maçta 8 puan yitirsek de hala rakibin 7 puan önündeyiz. Üzerimizde bir şanssızlık...