16 / 05 / 2024

mustafa dünar

mustafa dünar

Osmangazi'de faaliyet raporu onaylandı Osmangazi Belediyesi'nin 2013 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Mustafa Dündar, "Biz bu şehri yeniden ihya edecek, yeniden imar edecek vizyon projeler geliştirdik." dedi.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 59 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Döğme tarafından açıldı.

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Mustafa Dündar: Merkezdeki fabrikalar da dönüşüme ayak uydurmalı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

Kentsel dönüşüm sırası Altıparmak’ta!

Bursa'da Kükürtlü’den sonra kentsel dönüşüm sırası Altıparmak ve Çarşamba'ya geçti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşüm planlarını anlattı.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm alanı yerleşime açıldı!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Adayı Mustafa Dündar, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı.

Bursa'ya 100 dönümlük millet bahçesi!

Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projesini “millet bahçesi” ile taçlandırıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı’da 100 dönüm arazi üzerinde millet bahçesi kurulacağını söyledi. 

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlanıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli bölgede boşaltılan binaların yıkım çalışmalarının yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Osmangazi'de öncelik kentsel dönüşüm!

Osmangazi Belediyesi'nin Eylül Ayı Aylık Olağan Meclis Toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Bursa'daki kentsel dönüşüm örnek oldu!

Türkiye’de master plan yapan ilk belediye olan Osmangazi Belediyesi yeni döneme hazır. Belediye Başkam Mustafa Dündar, ilçenin topyekün kentsel dönüşüme doğru yol aldığını ve birbirinden önemli örnek projeler geliştirdiklerini söyledi...

mustafa dünar Haberi

mustafa dünar

Belediye meclisi, çarşamba günü yapılan ilk toplantısının ardından 2013 yılı faaliyet raporunu görüşmek için toplandı. CHP grup sözcüsü Recep Çohan, "Sadece bugünü değil, Osmangazi'nin geleceğini kurtaran, halkımızın refahını artıracak projelere destek olacağız. 

İnsanımızın hayatını kolaylaştıracak projelere destek verirken, yanlışların da karşısında durup, takipçisi olacağız" dedi. 

MHP adına söz alan Cemil Aydın da konuşmasında, "Bu dönem, belediyenin daha şeffaf ve hesap verebilir şekilde yönetilmesini istiyoruz. Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de yanlış gördüğümüz işlerin karşısında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçen 5 yıllık sürede samimi ve şeffaf bir yönetim anlayışı sergilediklerini söyledi. Dündar, "Evet, biz son derece samimiyiz ve bu samimiyeti herkesten bekliyoruz. Osmangazi için tek yumruk olup çalışırsak, bundan herkes kazançlı çıkar. Elbette muhalefet olacak, ancak...