30 / 04 / 2024

mustafa dündar açıklamaları

mustafa dündar açıklamaları

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi. Muhtarların sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Dündar, sıkıntıların giderilmesi noktasında fikir alış verişinde bulundu.

Osmangazi Mehmet Akif Mahallesi'nde yıkımlar başladı!

Osmangazi Belediyesi, mahallelere nefes aldıracak meydan ve yeşil alanları kazandırmak adına kamulaştırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mehmet Akif Mahallesinde yer alan 2 bina kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmasının ardından yıkıldı.

Mustafa Dündar: Osmangazi'deki dönüşümde TOKİ olmayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyeleri ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’de hayata geçirecekleri Kentsel Dönüşümün özel sektör eliyle olacağını söyledi.

Mustafa Dündar: Bir parkın kamulaştırılması maliyetinin 6 katı!

Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesinde hizmet üretmek için 105 milyon lira kamulaştırmaya kaynak ayırdık. Doğru bir planlama olsaydı, hızlı ve kaçak çarpık yapılaşma olmasaydı farklı hizmetler üretecektik" dedi

Bakan Dönmez açıkladı! Müjde yolda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, petrol keşiflerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Doğu Karadeniz'de petrol müjdesi gelebilir.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Hem doları hem de piyasaları çok etkileyecek açıklamalar!

Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen açıklamalar hem doların dünya ve Türkiye’deki gidişatını heme de piyasaları oldukça etkileyecek türden!

İktidar kaynaklarından aldım haberi dedi! Uğur Dündar çok gizli tutulan dolar planını açıkladı

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, doların nereye kadar yükseleceğini ve sonrasında neler olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ekonomideki yeni dönem' açıklamalarıyla TL varlıklar hızla değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ekonomideki yeni dönem" açıklamaları sonrası borsa rekor tazelerken, dolar ve altın sert düştü.

Dolar, Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası 8,1840'a kadar geriledi!

Dolar/TL, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası sert düşerek 8,1840'a kadar geriledi.

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

mustafa dündar açıklamaları Haberi

mustafa dündar açıklamaları


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi. Muhtarların sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Dündar, sıkıntıların giderilmesi noktasında fikir alış verişinde bulundu.


Sukaypark’ta düzenlenen istişare toplantısına Bursa Osmangazi Muhtarlar Derneği ve Osmangazi Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Dündar, “Muhtarlarımız öncülüğünde yapmış olduğumuz mahalle gezilerinde tüm sokaklara giriyoruz ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Yaşanan sıkıntılara ve taleplere kulak veriyoruz. Mahallelerde günlük sıkıntıların giderilmesi için de yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Biz, vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda 2014-2019 dönemi planlarımızı oluşturduk. Yapılan her hizmeti öncelikle vatandaşımız, mahallemiz, ilçemiz ve kentimiz için yapıyoruz” dedi.



Geçtiğimiz dönemi temel atma dönemi olarak nitelendirdiklerini belirten Başkan Dündar, “Yeni dönemde ise bu temelin üzerine dev projeler inşa ediyoruz. Meydanlar, parklar, yeşil alanlar, kültür...