02 / 05 / 2024

Mustafa Eğilli

Mustafa Eğilli

Darin Dizayn Ahşap İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Suat Eğilli ve Mustafa Eğilli ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir 'de kuruldu.

Desc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Desc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Mahfi Eğilmez, Burak Arzova, Mustafa Sönmez... İşte ekonomistlerin yeni paketle ilgili yorumları

Ekonomistler Mahfi Eğilmez, Mustafa Sönmez ve Burak Arzova, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketini değerlendirdi.

Kentsel dönüşümde akıl almaz santim oyunu!

Riskli yapılarını yenilemek isteyen 56 daireli site sakinleri kentsel dönüşüm için bir müteahhit ile anlaşma sağladı. Müteahhitle anlaşmayan başka müteahhit Mustafa E. akıl almaz bir yola başvurdu. 

Mustafa Varank: Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz!

Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz" dedi.

Çeşme Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor!

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Memiloğlu tarafından kuruldu. 

Dorak Holding Soğuk Çeşme Sokağı’nı restore etti!

Dorak Holding, Sultanahmet’teki tarihi Soğuk Çeşme Sokağı’nı inşa etti. Patron Mustafa Pilav, “İlk etap bitti, ikincisi nisanda tamamlanacak” diye açıklama yaptı. 

Güzelbahçe gayrimenkul açısından İzmir’de ilk 5’te yer alıyor!

Güzelbahçe Belediyesi düzenlediği festival ve şenliklerle hem üreticiyi destekliyor hem de ilçe ekonomisini canlandırıyor. Belediye Başkanı Mustafa İnce, yerelden kalkınmanın en önemli ayağının kırsal kesimdeki üretici olduğuna inanarak hareket ettiklerini söylüyor...

Mustafa Varank: OSB sayısını 311'e çıkardık!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Türkiye'de 2002'de 197 OSB varken, 16 yılda 114 OSB daha kurarak toplam sayıyı 311'e çıkardıklarını söyledi.

Mustafa Uslu'nun ev aldığı iddialarını eşi Sinem Öztürk yalanladı!

Geçtiğimiz gün, Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun filmlerden elde ettiği kazançla Fethiye'de 4 katlı bir villa aldığı iddia edildi. Eve 3 milyon TL ödediği belirtilen Uslu'nun eşi Sinem Öztürk ise haberi yalanladı...

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mutlu tarafından kuruldu.

Kongre Mustafa Cengiz'e Galatasaray Adası konusunda güvenmedi!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. "Ada Taahhütnamesi"ne rağmen, kongre kulüp başkanı Mustafa Cengiz'e Ada konusunda güvenmedi...

Mustafa Eğilli Haberi

Mustafa Eğilli

Darin Dizayn Ahşap İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Suat Eğilli ve Mustafa Eğilli ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu. 


Darin Dizayn Ahşap İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; 1-Ahşap Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2-Ahşaptan her türlü tesislerin otel ve turizm amaçlı tesislerin mobilya dekorasyon dizayn işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini...