01 / 05 / 2024

Mustafa Elitaş açılış

Mustafa Elitaş açılış

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri'de Kur'an kursu açılışı gerçekleştirdi. Elitaş, Melikgazi ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde kayınpederi Osman Ulubaş tarafından eşi Hayriye Ulubaş adına yaptırılan kursun açılışını yaptı.

Kayseri Melikgazi Semt Polikliniği'nin temeli atıldı!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan semt polikliniğinin temel atma törenine ve Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Mevlana Mahallesi Semt Konağı'nın açılış törenine katıldı.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Varank: Ülkemizde aynı anda 40 fabrika açılıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Tüm dünyada yatırımların kesildiği böylesine bir konjonktürde, ülkemizde 40 fabrika aynı anda açılıyor. İşte bu Türk sanayicisinin, Türk ekonomisinin başarısıdır." diye konuştu.

Çankaya'da 27.2 milyon TL'ye icradan satılık müştemilatlı ağaçlı arsa!

Ankara 22. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi 28048 ada 8 parselde yer alan 5 bin 424 metrekarelik müştemilatlı ağaçlı arsayı 27 milyon 152 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Nilüfer İlçe Afet Yönetim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından inşa edilen Nilüfer İlçe Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi'nde sona gelindi. Mustafa Bozbey tarafından incelenen bina açılış için gün sayıyor.

Samsun Kuva-i Milliye Şehitler Müzesi açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün, tarihi Havza mitingi öncesinde Samsun ahalisinin gizlice buluşup çetelerin saldırılarına karşı ilk direniş planlarının hazırlandığı Şeyh Sadi Tekkesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi, açılıyor.

Bursa Nilüfer Afet Merkezi açılış için gün sayıyor!

Nilüfer Belediyesi’nin ilçeye kazandıracağı Nilüfer İlçe Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi açılışa hazırlanıyor. Çalışmaları son aşamaya gelinen binayı gezen Başkan Mustafa Bozbey, merkezde afetlere karşı eğitimlerin verileceğini söyledi.

Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi açılıyor!

Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi 2 Mayıs Pazartesi günü açılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, açılış için hazırlanan müzede incelemelerde bulundu.

Mustafa Elitaş açılış Haberi

Mustafa Elitaş açılış

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri'de Kur'an kursu açılışı gerçekleştirdi. Elitaş, Melikgazi ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde kayınpederi Osman Ulubaş tarafından eşi Hayriye Ulubaş adına yaptırılan kursun açılışını yaptı.


Burada yaptığı konuşmada Osman Ulubaş'ın hayırsever biri olduğunu belirten Elitaş, Ulubaş'ın hayırlarına yeni birisini daha eklediğini söyledi.


Hayırsever Ulubaş'a teşekkür eden Elitaş, ondan hayırlara devam etmesini istedi.


Konuşmaların ardından Elitaş, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hayırseverler Osman ve Hayriye Ulubaş ile diğer davetlilerin katılımıyla kursun açılış kurdelesini kesti.


Açılışın ardından Elitaş, kursu gezerek yetkililerden bilgiler aldı.



AA



Mustafa Elitaş açılış, kayseri kuran kursu, kayseri yeni kuran...