08 / 05 / 2024

Mustafa Ender Coşgunçay özgeçmiş

Mustafa Ender Coşgunçay özgeçmiş

Mimar Mustafa Ender Coşgunçay kimdir? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugün hangi mimarlık ofisinde çalışmalarına devam ediyor?

Eylül ayında en fazla ihracat yapan ilk 5 il belli oldu!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye'nin geçen ay 22,7 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini ifade etti. Gültepe, "Sektörler özelinde baktığımız zaman bu ay 2 milyar 846 milyon dolarla kimya sektörünü ilk sırada görüyoruz” diye konuştu.

Konutta kredi desteği kira sorununu çözer! Ev alacaklar bu detaylara hemen bakın! 

Emlak Uzmanı Dr. Mustafa Koçak, Temmuz ayı konut satış verileri ile beraber, ilk kez konut alacaklara verilecek kredi desteğini değerlendirdi. Koçak, ilk defa konut alacaklara verilecek kredi desteğinin kira sorununu da çözeceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

TİM Başkanı'ndan asgari ücret açıklaması! Maksimum 300-400 dolar olmalı...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, temmuz ayında ara zam gelmesi beklenen asgari ücrete dair değerlendirmelerde bulundu.

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

Et ve Süt Kurumu'nun Ramazan ayı fiyatları kesinleşti! İşte fiyatlar!

Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) Ramazan ayı fiyatları belli oldu. ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan, "MAP (modifiye atmosfer paketleme) ambalajlı birer kg’lik kıyma ve kuşbaşı vereceğiz. Kıymanın kilogramı 140 lira, kuşbaşının kilogramı da 150 TL’den market raflarında satılacak" dedi.

Depremin ağır hasar verdiği kentlerde 6 ay yeterli bulunmadı! Kredi ödemeleri için süre uzamalı

Kahramanmaraş merkezli bölge illerini etkileyen 2 büyük depremde vatandaşların banka kredilerinin 6 ay ertelenmesi kararı alınmıştı. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, 6 aylık sürenin yetersiz olduğunu söyledi.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakaş ve Selahattin Ayçin ortaklığında kuruldu.

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Hangi gayrimenkuller yeniden değerlemeye tabi tutulabilir?

Eski Hesap Uzmanı/YMM Okan Coşgun, Dünya Gazetesi'nde taşınmazların yeniden değerlemesini kaleme aldı. İşte Okan Coşgun'un 'Finansal kiralama sözleşmesi devam eden iktisadi kıymetler yeniden değerlemeye tabi tutulabilir' başlıklı yazısı...

Çoruh Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çoruh Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur Işık ve Mustafa Ender Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Cyd Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve İmalat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Cyd Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve İmalat Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Coşgun Güneş Tarafından kuruldu.

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.  Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Argun Özdemir,  Mustafa Kadri Coşkun, İbrahim Taylan Kulbay tarafından kuruldu.

Mustafa Ender Coşgunçay özgeçmiş Haberi

Mustafa Ender Coşgunçay özgeçmiş

Mustafa Ender Coşgunçay kimdir?

Mustafa Ender Coşgunçay, 1963 yılında Tokat Zile'de doğdu. 1981 yılında Turhal Endüstri Meslek Lisesi'ni birincilikle bitirdi. 1985 yılında Yıldız Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu.


1985-1986 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü inşaatında saha mühendisi olarak görev aldı.


1986-1988 yılları arasında Uran Holding bünyesinde çalıştı. Bu dönem içerisinde mimari perspektif ve sunum paftaları ağorlıklı olmak üzere Maslak Prestige Otel, Fenerbahçe Yat Limanı Düzenlemesi, Kalamış Sahil Düzenlemesi, Beşiktaş-Samatya arası Ana Arter Düzenlemesi, Üsküdar-Beykoz Arter ve Sahil düzenlemesi gibi farklı projelerde çalıştı.


1988-1999 yılları arasında merkezi Bakırköy'de olan ağırlıklı çalışma konusu mağaza ve süpermarket düzenleme olan Taer İnşaat'ta proje mimarı olarak görev aldı. Yine aynı dönemde Aksaray'da 3 yıldızlı bir otelin inşaat kontrollüğünü yürüttü.


1990 yılında ortak olarak ilk serbest büro çalışmalarına başladı.


1992...