06 / 05 / 2024

Mustafa Erciyas projeleri

Mustafa Erciyas projeleri

2010 yılından itibaren Ankara İç Mimarlık Ofisi’nde mali işler ve uygulamalardan sorumlu kurucu ortak ve içmimar olarak görev alan Mustafa Erciyas kimdir? Mustafa Erciyas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Mustafa Tuna'dan Ankapark açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara projeleri ile ilgili bazı açıklamalar yaptı...

Mustafa Tuna Bala projelerini mercek altına aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Bala’da yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.        

Mustafa Çelik, Kayseri projelerini tanıttı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'yi geleceğe taşıyacak projelerini basın ve kamuoyu ile paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanlığımda ikinci yılını dolduran Başkan Çelik, 2017 yılında başlatacağı projeleri kamuoyu lansmanı ile tek tek açıkladı.

Mustafa Dündar: Yıkarak yeni bir şehir inşa ediyoruz!

BURSA’nın merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları hakkında Mimarlar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi üyelerine sunum yaptı.

Mustafa Elitaş Türkmenistan'daki projeleri inceleyecek!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, yarın Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ı ziyaret edecek. Elitaş, Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türkmenistan'da faaliyet gösteren Türk müteahhit ve yatırımcılarının tesis ve projelerini inceleyecek.

Mustafa Güler, Kütahya Tavşanlı'daki projeleri anlattı!

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 2016 yılı bütçelerinin 70 milyon TL olduğunu söyleyerek, “Belediyemiz, gelir gider dengesi bakımından Türkiye’nin sayılı belediyeleri arasındaki yerini almıştır” dedi.

Mustafa Büyükyapıcı, Aydın Karacasu'daki projeleri anlattı!

Kaliteli mermeri, doğa harikası yaylaları ve organik ürünleriyle, derinin, demirin hayat bulduğu ilçe Karacasu, hızlı bir değişim süreci içinde. Başkan Mustafa Büyükyapıcı, "Karacasu, hizmetlerimizle çok farklı bir noktaya ulaşacak" dedi

Mustafa Toprak İzmir'deki projeleri anlattı!

TRT Kent Radyo'da Belma Şahaner'in konuğu olan İzmir Valisi Mustafa Toprak, üzerinde çalıştıkları projeler ve yatırımcıların da ilgisinden bahsetti. Toprak, Kemeraltı-Agora, Körfez Tüp Geçidi ve Alsancak Limanı üzerine konuştu.

Mustafa Çelik Kayseri projelerini anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sanayi Odası'nın Eylül ayı meclis toplantısına konuk olarak Kayseri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Çelikbaşta ulaşım olmak üzere Kayseri ile ilgili yapacakları projeleri açıkladı

Mustafa Erciyas projeleri Haberi

Mustafa Erciyas projeleri

Mustafa Erciyas kimdir?

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü ‘nden ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ‘nden mezun oldu. “Identify (tanımla), Plan (kurgula), Execute (gerçekleştir)” mantığına inanan Mustafa ERCİYAS, hataların oluşmasını en aza indirgeyecek girişimlerin, toplam kaliteyi arttırdığına inanır. 


2010 yılından itibaren Ankara İç Mimarlık Ofisi’nde mali işler ve uygulamalardan sorumlu kurucu ortak ve içmimar olarak görev almaktadır.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje ve danışmanlık hizmetleri iç mimarlardan oluşan genç ve yenilikçi bir ekip tarafından yürütülmektedir. Müşterilerine sunduğu hizmet, ürün çeşitliliği, kapasite ve koordinasyon kabiliyetiyle hizmet verdiği sektörün Ankara’daki en büyük firması olan Ankara İç Mimarlık, 2009 yılından bugüne, yaşam alanlarına değer katmak isteyen kişilerin öncelikli tercihi olmuştur.


Beş yılda 3.000.000...