26 / 07 / 2024

Mustafa Ergen türk telekom

Mustafa Ergen türk telekom

Networks Teknoloji Platformu ’nun Yönetim Kurulu ’na Türk Telekom adına, Türk Telekom Grubu ’nun gelecek nesil telekomünikasyon çözümleri şirketi Argela’dan Doç. Dr. Mustafa Ergen seçildi.

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

Türk müteahhitler Ukrayna'da savaşın yaralarını saracak! 

Altyapı Bakan Yardımcıları Anna Yurchenko ve Mustafa-Masi Nayyem başkanlığındaki Ukrayna Heyeti, Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) ev sahipliğinde Türk müteahhitlik ve teknik müşavirlik firmalarıyla görüştü. TMB Başkanı Eren, Türk müteahhitlerin, Ukrayna'nın yeniden inşası konusunda en doğru te

Uzaya çıkacak ilk Türk için imzalar atıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, uzaya çıkacak ilk Türk için Fransa’nın başkenti Paris’te Axiom Space ile imzaların atıldığını duyurdu. Bakan Varank, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında gerçekleştireceğimiz insanlı ilk uzay görevi için tarihi bir anlaşmaya imza attık” ifadelerini kullandı.

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine destek!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu, Türkiye ve Katar arasındaki ticari faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Göksu, açıklamasında Türk inşaat şirketlerinin Katar'daki alt yapı projelerine destek verdiğini söyledi.

Türk Kızılay'ın Hatay'daki gayrimenkulü kan merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Hatay ili, İskenderun ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Türk müteahhtilere 'Çekya'ya yatırım yapın' çağrısı!

Türkiye-Çekya İş Forumu'nda önemli açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türk müteahhtilere 'Çekya'ya yatırım yapın' çağrısında bulundu.

TKGM Türk Vatandaşlığı Kılavuzu yayınlandı!

TKGM Türk Vatandaşlığı Kılavuzu yayınlandı. Klavuzla ilgili konuşan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “Taşınmazın hangi yolla alındığı ve alınma tarihine vatandaşlık işlemlerinde dikkat edilecek.'' dedi.

Türkmenistan Türk müteahhitler için dünyadaki en büyük pazar!

Türkiye’nin Aşkabat Büyükelçisi Mustafa Kapucu yaptığı açıklamada Türkmenistan'ın Türk müteahhitleri için dünyadaki en büyük pazar olduğunu söyledi.

Türk inşaat firmalarının Pakistan'daki faaliyetleri artıyor!

Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi İhsan Mustafa Yurdakul yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının Pakistan'daki faaliyetlerinin arttığını söyledi.

Türk müteahhitlerden ekonomiye 200 milyar dolar katkı!

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamda Türk müteahhitlerin 2017 yılında ekonomiye 200 milyar dolar girdi sağladığını belirtti.

Mustafa Orçan: Türk kültürüne uygun konutlar yapılmalı!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Orçan, "Türk kültürüne uygun konut" politikası uygulanması gerektiğini belirterek, "İnsan ve kültür odaklı sosyal mekanlar yapmalı, kültürümüze uygun konutlar inşa etmeliyiz." dedi.

Çorlu Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

Yapımı Çorlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, düzenlenen törenle açıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çorlu halkının eseridir" dedi.

Mustafa Ergen türk telekom Haberi

Mustafa Ergen türk telekom


Avrupa Birliği'nin haberleşme ve ICT alanlarındaki liderliğini sürdürmek, stratejilerini belirlemek ve raporlarını Avrupa Komisyonu ve Avrupa Parlamentosu’na sunmak üzere birçok teknoloji platformu tek çatı altında birleşti. Yeni şekillenen Networks Teknoloji Platformu’nun Yönetim Kurulu’na, Türk Telekom adına Doç. Dr. Mustafa Ergen seçildi.


Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, dünya teknoloji sektöründe yine ses getirecek bir gelişme kaydetti. Avrupa Birliği'nin haberleşme ve bilgi-iletişim teknolojileri alanlarında lider olma hedefini destekleyerek, bilgi teknolojileri stratejileri konusunda tavsiye veren ve raporlarını Avrupa Komisyonu ve Avrupa Parlamentosu’na sunan Networks Teknoloji Platformu’nun Yönetim Kurulu’na Türk Telekom adına, Türk Telekom Grubu’nun gelecek nesil telekomünikasyon çözümleri şirketi Argela’dan Doç. Dr. Mustafa Ergen seçildi.


Deutsche Telekom, DOCOMO, Telecom Italia, Telefonica, Orange, Telenor,  Ericsson,  Alcatel-Lucent, NEC, NSN, Huawei gibi kuruluşların...