29 / 04 / 2024

Mustafa Geçek vefat

Mustafa Geçek vefat

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin eski Genel Müdür Yardımcısı, Elektrik Mühendisi Mustafa Geçek vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınladı.

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Deniz Aca ve Mustafa Şimşek ortaklığında kuruldu.

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gider, Mustafa Şimşek ve Yusuf Gönül ortaklığında kuruldu.

Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2 yıllık meslek yüksekokulu eğitimleri ve 4 yıllık lisans programlarına devam etmek isteyenler için yapılan 2023 Dikey Geçiş Sınavı (2023-DGS) ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi yollandı: Tüm kamu harcamaları gözden geçirilecek! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzasıyla bugün kamu kurumlarına yollanan genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

Dolar fırlayacak diyordu! Selçuk Geçer doların gerçek değerini ilk kez açıkladı! Bu rakamı görenlerin feleği şaştı!

Doların füze gibi fırlayacağını söyleyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar almak veya satmak isteyenler için doların gerçek değerini ilk kez açıkladı. Bu rakamı görenlerin feleği şaştı! 

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Vodafone Red'de kaçırılmayacak fırsat! Tarifenize ek, 12 ay geçerli aylık 5 GB hediye! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketleri arasında yer alan Vodafone; inanılmaz bir fırsat ile geldi. Vodafone, "Vodafone Red'de kaçmaz Eylül fırsatı! Tarifenize ek, 12 ay geçerli aylık 5 GB hediye!" kampanyasını başlattı. Peki, kampanya kapsamında yer alan tarifelerin fiyatları ne kadar? İşt

Doların gerçek değerini açıklayan Selçuk Geçer'den akıl almaz dolar yorumu! Herkeste şok etkisi yarattı

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'in dolar ile ilgili yorumları dolar yatırımcıları tarafından takip ediliyor. Selçuk Geçer şimdi de, doların gerçek değerini açıklayarak yatırımcılara uyarılarda bulundu...

Ayçiçek, şeker ve buğdayda zamların ardından bomba gelişme! Resmen harekete geçildi

Piyasalarda en fazla stoklanan ürünler arasında yer alan ayçiçek, şeker ve buğday için bakanlık harekete geçti. Tarım Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek yeni önlemle birlikte stokçuluğun önüne geçilecek.

ABD Hazine Bakanı Yellen'den gıda krizine karşı harekete geçin çağrısı: Kehanet gerçek mi oluyor?

Rusya Ukrayna savaşıyla birlikte dünya üzerinde tahıl ve hububat başta olmak üzere pekçok gıda ürününe erişim zorlaştı. Ayçiçek yağı, buğday, bakliyat ürünlerinde sıra dışı fiyat artışları görüldü. ABD, gıda krizine karşı G20 ülkelerine harekete geçmeleri için çağrıda bulundu.

216 Çiçek Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

216 Çiçek Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Ayçiçek yağı fiyatlarında sular durulmayınca Türkiye atağa geçti! Rusya'dan ayçiçek yağı gelecek! İşte fiyat listesi...

Türkiye'de ayçiçek yağı fiyatları haftalardır gündemden düşmedi. Fiyatlardaki artış vatandaşın endişelenmesine sebep olurken yetkililer harekete geçti. Rusya'dan yeni ayçiçek yağ ithal edilecek. Peki bu durum yağ fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte güncel ayçiçek yağ fiyatları!

Mustafa Geçek vefat Haberi

Mustafa Geçek vefat

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin eski Genel Müdür Yardımcısı, Elektrik Mühendisi Mustafa Geçek vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Geçek'in cenazesi yarın İzmir Atakent Hacı Mustafa Beşikçioğlu Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Karşıyaka Soğukkuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...