01 / 05 / 2024

Mustafa Gül biyografi

Mustafa Gül biyografi

Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül kimdir? Mustafa Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Gül ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Gül...

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Balıklıgöl'deki hissesini 9 milyona satıyor!

Şanlıurfa'da yer alan Balıklıgöl platosundaki Halil-ür Rahman Medresesi'nin mirasçılarından Mustafa Nimetoğlu, yüzde 9'luk hissesini 9 milyon liraya satıyor...

Mustafa Gül toprağa veriliyor!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Osman Gül ve Metin Gül'ün babası Mustafa Gül vefat etti. Merhum Mustafa Gül'ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben toprağa veriliyor.

Gül Proje'nin acı günü! Mustafa Gül vefat etti!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül'ün babası Mustafa Gül vefat etti. Mustafa Gül'ün cenazesi bugün ikindi namazına mütakiben Basınköy Camii'de kılınacak cenaze namazından sonra Büyükçekmece mezarlığına defnedilecek.

Bingöl Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi yatırımlarla canlanıyor!

Vali Köşger, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Bingöl’ün yeni merkezlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Üniversite, mahallemize büyük bir canlılık kazandırdı” dedi.

Zonguldak Gülüç'te yeni yaşam alanları oluşturulacak!

Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesindeki dere yatağının yaşam alanına dönüştürülmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Mustafa Gökhan Demirtaş, "Sahil projemiz bizim en büyük hayalimizdi." dedi.

Zonguldak Ereğli Gülüç'te altyapı çalışmaları sürüyor!

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldeyi modern bir görünüme kavuşturmak için belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

Mustafa Gül biyografi Haberi

Mustafa Gül biyografi

Mustafa Gül kimdir?

Mustafa Gül, 1961 yılında Kemer'de doğdu.İlk ve Orta öğrenimini Kemer'de Lise Öğrenimini Antalya’da tamamladı.İş hayatına turizm işletmeciliği ile başladı ve halen devam etmektedir.


1994-1999 Döneminde CHP'den aday olup Kemer Belediyesi Başkanlık görevini yaptı. 1995-1998 arası Güreş Federasyonu As Başkanlığı yaptı.


Sivil Toplum Örgütlerinde Kurucu Başkanlık ve Yöneticilik yaptı.


MHP Kemer Belediye Başkanı Adayı olarak girdiği seçimi seçimi kazanarak Belediye Başkanı olmuştur.


Evli ve 3 Çocuk...