16 / 05 / 2024

Mustafa Hakkı Demirel

Mustafa Hakkı Demirel

İsttasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Hakkı Demirel, Mustafa Batuhan Beşli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

TOGG’un fiyatı hakkında son dakika gelişmesi! Bakan Varank açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank partisi tarafından düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları'nda Nevşehir'e geldi. Programına basın toplantısı ile start veren Bakan Varank, Türkiye'nin otomobili TOGG hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Yetki belgeli emlak işletmeleri ile çalışın!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik ile ilgili açıklamalar yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “İşletmelerin taşınmaz ticaretiyle iştigal edilebilmesi için Ticaret İl Müdürlükleri tarafından verilen yetki belgesine sahip olmaları gerekiyor." dedi.

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. kuruldu!

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aktarli ve Mustafa Hakkı Demirel tarafından kuruldu. 

Mustafa Cengiz’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Florya teşekkürü!

Galatasaray Başkanı Mustafa Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Cengiz, kulübün Florya Tesisleri'nin geri alınması hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

İbrahim Benter: Kapalı Maraş Lala Mustafa Paşa'nın mirası!

Yeniden açılması gündeme gelen Kapalı Maraş hakkında konuşan KKTC Vakıflar İdaresi Genel Müdürü İbrahim Benter, ''Kapalı Maraş, Lala Mustafa Paşa'nın mirası'' dedi.

Mustafa Cengiz'den Florya ve Riva açıklaması!

Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısı hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Bu toplantıyı Emlak Konut’un yaptığı fesih ile alakalı yaptığımız KAP açıklaması sebebiyle yaptık" dedi...

Mustafa Çağlayan: Yozgat’ta evler çok pahalı!

Çağlayan İnşaat Sahibi Mustafa Çağlayan, inşaat sektöründe gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Çağlayan, Yozgat'ta ev fiyatlarının cep yaktığını söyledi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümde risk alacağız!

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Bozbey, “Bu işin çözümü için elimizi taşın altına koyacağız'' dedi.

Mustafa Yeneroğlu'ndan otomatik bilgi paylaşımı uygulaması açıklaması!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, otomatik bilgi paylaşımı uygulaması hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Mustafa Demir: Tarihi surları hayata döndürüyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kapalıçarşı'nın restorasyonu, surlardaki güvenlik zafiyeti, Çapa ve Cerrahpaşa'nın dönüşümü, Sirkecinin akıbeti hakkında açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Mustafa Hakkı Demirel Haberi

Mustafa Hakkı Demirel
İsttasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Hakkı Demirel, Mustafa Batuhan Beşli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


İsttasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü...