08 / 05 / 2024

Mustafa İça kim

Mustafa İça kim

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça kimdir? Mustafa İça, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Mustafa İça, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Mustafa İça: Yatırımcıları Kütahya'ya bekliyoruz!

Ucuz, genç ve kalifiye iş gücünün varlığı, yerel yönetimin yeni yatırımlara güçlü desteği, ulaşım, enerji kaynakları yönünden zengin olması gibi avantajlar, yatırımcıların dikkatini çekmelidir. Yatırımcıları Kütahya'ya bekliyoruz...

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıkladı: KOBİ'lere müjde!

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "KOBİGEL'in 3. çağrısına toplam 1075 firma başvurdu. Bu başvurulardan 278'i desteklenmeye hak kazandı. İşletmelerimize yaklaşık 116 milyon lira katkı sunacağız" dedi.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar, Hüsnü Akhan, Mustafa Çağlar ve Ş. Ahmet Sedid Kurutluoğlu ortaklığında kuruldu.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Mustafa Demir: Samsun'u yeniden inşa ediyoruz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Daire Başkanlıkları ile değerlendirme toplantısında konuştu. Başkan Demir, Samsun’u yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Mustafa Varank'tan Volkswagen'in yatırımdan vazgeçme kararına ilişkin açıklama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Manisa'ya yatırıma hazırlanan ancak bundan vazgeçen Volkswagen'in kararıyla ilgili açıklama yaptı.

Mustafa İça kim Haberi

Mustafa İça kim

Mustafa İça kimdir?

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça özgeçmişini şu şekilde anlatıyor: 


1950 Yılında Kütahya’da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimini Kütahya’da tamamladım. 1968 yılında başladığım ve MTA Enstitüsü’nün burslu öğrencisi olarak sürdürdüğüm yükseköğrenimimi Yüksek Jeoloji Mühendisi olarak Karadeniz Teknik Üniversitesinde tamamladım.


Çalışma hayatına 1973 yılında Maden Teknik Arama Enstitüsünde, başladım. 1978 yılında Etibank Emet Kolemanit İşletmesinde Planlama-Araştırma Mühendisi olarak 3 yıl çalıştım.


Espey kapalı işletmesinin açık işletmeye dönüştürülmesinde ve tüm arama faaliyetlerinde sorumluluk aldım. 1981 yılında Kümaş Kütahya Manyezit İşletmelerinde Etüt Planlama Şefi, Planlama Müdürü, Proje Tesis Müdürü, Genel Müdür Teknik Yardımcısı olarak 10 yıl çalıştım.


1990 yılında Konya Krom Magnezit Tuğla Fabrikasına Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak tayin edildim. Genel Müdürlüğü de dahil olmak üzere 6 yıl bu işletmede görev yaptım.


23 yıllık...