04 / 05 / 2024

Mustafa Karayılan

Mustafa Karayılan

Asır Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Karayılan tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 2. Caddesi'nde kuruldu.

Albegx Group Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Albegx Group Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karayılan tarafından kuruldu.

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Asgari ücretle ilgili sıcak açıklama geldi. Mustafa Destici canlı yayında asgari ücret rakamı verdi

Canlı yayına katılan Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi Başkanı Mustafa Destici asgari ücrette beklediği zam oranı açıkladı. İşte o rakam...

Mustafa Destici'den asgari ücretle ilgili çarpıcı iddia

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 5 bin 500 TL'ye çıkarılan asgari ücrete ilişkin çarpıcı iddialarda bulunarak hükümete çağrı yaptı.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Begal Group İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begal Group İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Fuat Karayılan kuruldu.

Mustafa Demir'den Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde başlatılan dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Elazığ'daki depremde enkaz altından kurtarılan Azize Çelik yeni evine kavuştu!

Depremde Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki binanın enkazından 17 saat sonra yaralı kurtarılan Azize Çelik ile ailesi tedavilerinin ardından, evleri yıkılması nedeniyle hak sahipliği kapsamında TOKİ tarafından verilen eve yerleşti...

Mustafa Sandal: Bir oda bir salon ev yeter!

Çengelköy'de satışa sunulan Dosso Dossi Residence ve Villalar için düzenlenen partiye katılan ünlü popçu Mustafa Sandal, ''Artık bekar bir insanım. Bana bir oda bir salon ev yeter" diye espri yaptı.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm Bursa'nın kanayan yarası!

Bursa Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisine aktarılan meselelerin başında kentsel dönüşümün geldiğini söyledi. Bozbey, "Kentsel dönüşüm çalışmaları Bursa'nın kanayan yarası oldu" diye konuştu.

İstanbul'daki projeler için yapılan imar planı değişiklikleri mecliste!

İstanbul'daki projeler için yapılan imar planı değişiklikleri meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İBB tarafından yapılan kiralamalar TBMM'de!

İBB'ye bağlı otoparklara, belediye tarafından yapılan kiralamalara ve belediye ile ilgili çeşitli konular TBMM'ye taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konu hakkında soru önergesi hazırladı..

Mustafa Karayılan Haberi

Mustafa Karayılan

Asır Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Karayılan tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 2. Caddesi'nde kuruldu. 


Asır Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane,inşaatlarını yapmak , satmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Her türlü emlak ve gayri menkullerin  (konut , site , ticari ve sanayi merkezler ,depo , villa, tatil köyü , otel , motel , kamping   gibi  turistik  tesisler , arsa , arazi, organize sanayi bölgeleri , cv, apartman işyeri ve benzeri ) alımı , satımı ,iç mimarisi , devri , temliği , kiraya verilmesi kiralanması ve...