05 / 05 / 2024

Mustafa Kaya tavuk dünyası

Mustafa Kaya tavuk dünyası

Türkiye’de tavuk yenebilecek restoran sayısının az olmasından yola çıkan Tavuk Dünyası, 21 ayda 36 şubeye ulaştı. Firma, Avrupa’ya çevirerek dünya genelinde bin şube açmayı hedefliyor...

Mkarc Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mkarc Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Tur Property Turizm Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tur Property Turizm Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Khantoumani ve Mustafa Kaya ortaklığında kuruldu.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Setstand Mimarlık Tasarım ve Organizasyon Hizmetleri ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setstand Mimarlık Tasarım ve Organizasyon Hizmetleri ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Kaya ve Mustafa Kaya ortaklığıyla kuruldu...

Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaya ve Yümnü Ulus ortaklığında kuruldu. 

MF KA Yapı Otomotiv İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MF KA Yapı Otomotiv İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fatih Kaya ve Mustafa Kaya ortaklığında kuruldu.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası 11 Mayıs'a ertelendi!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak hakkındaki dolandırıcılık davasında 4. duruşma dün görüldü.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası bugün görülecek!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak hakkındaki dolandırıcılık davasında 4. duruşma bugün saat 09:40'da görülecek.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası 7 Mart'a ertelendi!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak hakkındaki dolandırıcılık davasında 3. duruşma bugün görüldü. Davanın dördüncü duruşması 7 Mart 2017 tarihinde saat 09.40'da görülecek.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak'a açılan dolandırıcılık davasının 3. duruşması Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesinde saat 10.00'da görülecek.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası 24 Ocak'a ertelendi!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Mustafa Kaya, Atilla Yavuz, Yusuf Adak'a açılan dolandırıcılık davasında 2. duruşma 8. Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün saat 10:00'da görüldü.

Mustafa Kaya tavuk dünyası Haberi

Mustafa Kaya tavuk dünyası

Türkiye’de tavuk yenebilecek restoran sayısının az olmasından yola çıkan Tavuk Dünyası, 21 ayda 36 şubeye ulaştı. 2014’ün Ocak-Mart döneminde 48 bayiye çıkacak olan şirket, Azerbaycan’ın başkenti Bakü ile açıldığı yurtdışında rotayı Avrupa’ya çevirerek dünya genelinde bin şube açmayı hedefliyor.


Türkiye’de tavuk tüketimi yüzde 70’lerde olmasına rağmen yenebilecek restoran olmamasından yola çıkan Tavuk Dünyası, 21 ayda 36 şubeye ulaştı. Sözleşmesi imzalanmış olanlarla birlikte 2014’ün ilk çeyreğinde 48 bayiye çıkacak olan şirket, Azerbaycan’ın başkenti Bakü ile açıldığı yurtdışında rotayı Avrupa’ya çevirdi. Almanya’da 150 ton kapasiteli üretim tesisi kurmaya hazırlanan firma, 3 yılda 80 şube hedefliyor. Uzun vadeli hedef ise dünya genelinde 1.000 şubeyle en iyi tavuk restoranları zinciri kuran Türk şirketi olmak.


İki büyük restoran zincirinin 15 yıl boyunca bayiliklerini yaptıktan sonra kendi...