02 / 05 / 2024

mustafa kemal yılmaz

mustafa kemal yılmaz

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz kimdir? Mustafa Kemal Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Mustafa Kemal Yılmaz, bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte yanıtı...

Mustafa Kemal Yılmaz: Borsa İstanbul GYO'lara çok önem veriyor!

Borsa istanbul & Reidin; Uluslararası GYO Panelinde konuşan SPK ikinci Başkanı Şafak, "GYO çerçevesinde alt yapı yatırımlarının finansmanına yönelik çalışmada son aşamaya gelmiş bulunmaktayız" dedi...

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

Kadir Tokman'ın acı günü! Babası Mustafa Yılmaz Tokman vefat etti! 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman hayatını kaybetti. 

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ndeki ticari alanlar kiraya verilecek!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde yer alan bazı fakülte ve yüksekokul içerisinde bulunan, fast-food, kantin, oyun alanı ve kiralık dükkan gibi taşınmazlar 27 Ekim 2020 günü kiraya verilecek.

EPDK Başkanı Yılmaz'dan önemli İGDAŞ açıklaması! 

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, İGDAŞ hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili konuştu ve vatandaşların, mevzuata aykırı olarak kesilen faturaları ödemek zorunda olmadığını belirtti.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan bazı parsellere ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Alaaddin Tepesi karşısında yer alan tarihi Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda restorasyon çalışması yürütüyor.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gazi Mustafa Kemal ortaokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Struga Mustafa Kemal Atatürk Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Makedonya'da bulunan kardeş şehir Struga'da yaptıracağı okulun temelini attı. 13 derslikli bu okulun ismiyse, Atatürk'ün baba ocağı olması münasebetiyle Mustafa Kemal Atatürk Eğitim Merkezi oldu.

Efeler Mustafa Kemal Yılmaz Parkı açıldı!

Efeler Belediyesi, Umurlu Mahallesi’nin merkezinde bulunan harabeliği yıkıp bazı binaları da restore ederek vatandaşların güzelce vakit geçirebilmesi için düzenlediği ‘Mustafa Kemal Yılmaz Parkı’nı hizmete açtı.

Büyükçekmece Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki bina ruhsatsız mı?

Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan mekanla ilgili ruhsata aykırı yapılan eklemeler için bir süre yıkım kararı alınmıştı. Her sene kiracı değiştiren kaçak yapı son olarak Massal adıyla düğün salonu olarak hizmet vermeye başladı.

Çorlu Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

Yapımı Çorlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, düzenlenen törenle açıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çorlu halkının eseridir" dedi.

mustafa kemal yılmaz Haberi

mustafa kemal yılmaz

Mustafa Kemal Yılmaz kimdir?

1966 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 1985 yılında Galatasaray Lisesi'ni bitirdi. 1990 yılında Marmara Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İngilizce İşletme Bölümü'nden derece ile mezun oldu. 


1990 yılında girdiği Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İngilizce Finansman-Muhasebe yüksek lisans programını 1993 yılında tamamladı. 1991-1994 yılları arasında T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Banka ve Kambiyo Genel Müdürlüğü'nde uzman olarak görev yaptı. Bu görevi sırasında, bankaların mali analizi ve Türk Bankacılık Sistemi'nin sermaye yeterliliği konusunda çeşitli çalışmalarda bulundu. 1994 yılında T.C. Başbakanlık İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda görev yapmaya başladı. 


1998 yılında Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü, Bankacılık ana bilim dalında doktor ünvanını, 2004 yılı Mayıs ayında ise Muhasebe-Finans ana bilim dalında doçentlik ünvanını aldı....