06 / 05 / 2024

Mustafa Kıyak

Mustafa Kıyak

Vegas Enerji Anonim Şirketi, Mustafa Kıyak Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 2015 yılı, 12 Ekim'de Beyoğlu, Büyükhendek Caddesi, Kuledibi 'nde kuruldu.

Nevada Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada Enerji Anonim Şirketi, Mustafa Kıyak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de İstanbul İl 'i, Beyoğlu İlçe' si, Büyükhendek Caddesi, Kuledibi'nde kuruldu.

Babylon Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Babylon Enerji Anonim Şirketi, Mustafa Kıyak Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül 'de İstanbul İl'inde, Beyoğlu, Büyükhendek Caddesi 'nde kuruldu.

Inspıre Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Inspıre Enerji Anonim Şirketi, Mustafa Kıyak Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de İstanbul İl 'i, Beyoğlu, Büyükhendek Caddesi 'nde kuruldu.

Oracle Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Oracle Enerji Anonim Şirketi, Mustafa Kıyak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de İstanbul İl 'i, Beyoğlu, Büyükhendek Caddesi 'nde kuruldu.

Reflectıon Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Reflectıon Enerji Anonim Şirketi, Mustafa Kıyak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül 'de İstanbul İl 'i, Beyoğlu, Büyükhendek Caddes i'nde kuruldu.

Türkiye’de 1 yıllık tüketimden daha fazla zeytinyağı var!

Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek, zeytinyağı ihracatına gelen 3 aylık yasak için, “İç piyasada 160 bin tonluk bir tüketim var. 135 bin ton da ihracat. 200 bin ton stoğumuz mevcut. Yeterince yağımız var. İhracat yasağı kaldırılmalı” dedi.

GSB'den geçlere büyük kıyak: Seyahatsever Projesi ile 81 ilde ücretsiz konaklama imkanı! İşte tüm ayrıntıları...

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), Seyahatsever Projesi ile gençlere büyük kıyak geçti. Söz konusu proje ile 18-30 yaş arası gençler KYK yurtlarında ücretsiz konaklayabilecek. İşte başvuru detayları...

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Pratik, ekonomik ve teknolojik Ford Puma bayilerde! yüksek bir yakıt verimliliği sunan Puma'nın fiyat listesi nedir?

Ford Puma'nın yakıt ekonomisi de oldukça etkileyicidir. Aracın 1.0 litrelik üç silindirli EcoBoost motoru, düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon değerleri sunar, böylece daha çevre dostu bir seçim olmasını sağlar

Garanti BBWA’dan müşterilerine büyük kıyak! Geri ödemesiz 1000 TL veriliyor!

Garanti BBWA, müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Bugünlerde ise Garanti BBWA, özel kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, yeni müşterilere bin lira bonus verileceği öğrenildi.

Benzinli ve hibrit seçeneği ile Honda Civic Mayıs zammı merak ediliyor! 

Yakıt Ekonomisi: Honda Civic, yakıt tasarrufu sağlayan özelliklere sahiptir. Eco Assist özelliği, aracın yakıt tüketimini optimize eder ve yakıt tasarrufu sağlar. Ayrıca, hibrit modeller, benzinli modellere kıyasla daha düşük yakıt tüketimi sağlar. İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Ne istediğini bilenler Honda City tercih ediyor! Mayıs'ta City'e 54 bin TL zam geldi

Düşük yakıt tüketimi ve iyi bir enerji verimliliği ile Honda City hayranlarını yine yarı yolda bırakmıyor ve enerjisi ile yüksek performans sunuyor. Motoru yaklaşık 5,5 litre/100 km yakıt tüketimi sunar. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Fabia bayide uygun fiyatla! Sıfır km alımlarda çok özel fırsat sunuyor

Yakıt ekonomisi: Fabia, modern motor seçenekleri sayesinde düşük yakıt tüketimi sağlar. Aracın benzinli motor seçenekleri, sınıfında en düşük CO2 emisyonu değerlerine sahiptir. Skoda Fabia almak isteyen atandaşlar%1,99’a varan kredi imkanını hemen değerlendirin.

Düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken mesai arkadaşı; Citroen Jumpy Van fiyat listesine şaşırtmamak elde değil

Düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken Citroen Jumpy Van'ın Nisan ayı fiyatları da dikkat çekti. İşte Citroen Jumpy Van 2023 Nisan güncel fiyat listesi...

Migros'tan çay tiryakilerine çılgın kıyak! 500 gr çay 18 TL'den satışa sunuldu

Migros çay severlere Nisan indirimi yaptı. Marketin ''Gördüğünüze inanın'' adlı kampanyası içeriğince 500 gr'lık çay 18 TL'ye satışa sunuldu. Migros'un bu indirimi vatandaşın ilgisini çekti ve markete hücum etti.

Düşük yakıt tüketimi sunan Honda HR-V e:HEV uygun fiyatta! İşte 07 Nisan 2023 fiyat listesi

HR-V HEV, düşük yakıt tüketimi sayesinde uzun vadede tasarruf sağlar. Ayrıca, düşük emisyonlar nedeniyle vergi avantajları gibi ekonomik avantajlar da sağlayabilir. Honda bayisinden CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajı da sakın unutmayın. Peki Honda HRV e:HEV 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Sportif tasarımlı Seat Leon'un Mart ayı zammı yapıldı mı? 22 Mart 2023 fiyat listesi 

 Seat Leon'un geniş bir motor seçeneği sunması önemli bir özelliktir. Benzinli, dizel ve hibrit motor seçenekleri mevcuttur ve bu motorlar yüksek performans, düşük yakıt tüketimi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Peki 22 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

BMW 116D Mart zammı ne kadar oldu! 20 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 116d sürücülerine yüksek yakıt verimliliği sağlayarak daha düşük yakıt maliyeti ve daha az çevresel etki sunar. BMW 116d, BMW'nin küçük sınıftaki modellerinden biri olan BMW 1 Serisi'nin bir parçası olarak üretildi. Bu araç, kompakt sınıftaki müşterilerin taleplerini karşılamak için tasarlanmışt

Mustafa Kıyak Haberi

Mustafa Kıyak

Vegas Enerji Anonim Şirketi, Mustafa Kıyak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Beyoğlu, Büyükhendek Caddesi, Kuledibi'nde kuruldu.


Vegas Enerji Anonim Şirketi  iş konusu; Elektrik enerjisi üretim tesisi inşası, kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder.Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasası mevzuatına uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır: 1)Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi inşa etmek, kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek, 2)Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak,  3) Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya kurulacak dağıtım şirketleri ile iştirak ilişkisine girmek, 4) Kurulmuş veya kurulacak elektrik enerjisi üretim...