25 / 07 / 2024

Mustafa Koç açıklama

Mustafa Koç açıklama

Mustafa Koç yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz iki yılda toplam 11,3 milyar TL yatırıma imza attık. 2014'ün ilk yarısında kombine yatırımlarımız 2,8 milyar TL oldu" dedi

Altın almayanlar hemen ona koşsun. Daha rekorunu tam kırmadı. Analistlerden flaş açıklama

Altın fiyatları tam gaz yükselmeye devam ederken hala altın alamayan vatandaşlar nasıl bir yatırım yapabileceklerini merak ediyor. Analistlerden flaş bir açıklama da çok geçmeden geldi.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altının efendisi İslam Memiş'ten bugün altın almak isteyenler için tokat gibi bir açıklama geldi. Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Ziraat Bankası'ndan kırmızı kodlu acil bir açıklama geldi! Paranız yanabilir, o tarihe kadar şubeye koşun

Ziraat Bankası'ndan bankada hesabı olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Açıklamada vatandaşların ne yapması gerektiği detaylı olarak anlatıldı.

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili yürekleri ağza getiren bir açıklama geldi. Dolar her an patlayabilir! Koşun, hemen bakın!

Koç Holding'den açıklama! Batarya yatırımı rafa mı kalktı?

Koç Holding'den Ford ile birlikte Ankara'da büyüyen elektrikli araç piyasasına yönelik otomobil bataryası fabrikası projesinin iptal edilebileceği haberlerine dair açıklama geldi.

Gram altın tam tamına 15 TL birden düşecek! Rekora koşan gram altın için tir tir titreten açıklama şimdi geldi!

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, rekora koşan gram altın ile ilgili ''gram altın 15 TL birden düşebilir'' açıklaması yaptı. Açıklama karşısında yatırımcılar tir tir titredi. Son dakika gram altın yorumu...

Öğrenciler dikkat! KYK borç faizleri ne zaman silinecek? Faizler nasıl silinecek? Hükümetten açıklama!

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

Mustafa Varank'tan Volkswagen'in yatırımdan vazgeçme kararına ilişkin açıklama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Manisa'ya yatırıma hazırlanan ancak bundan vazgeçen Volkswagen'in kararıyla ilgili açıklama yaptı.

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

Mustafa Koç son yolculuğuna uğurlandı!

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Koç, Zincirlikuyu Mezarlığında yer alan aile kabristanında toprağa verildi.

Mustafa Koç hayatını kaybetti!

Kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Amerikan Hastanesi Başhekimi konuyla ilgili açıklama yaptı.

Mustafa Koç açıklama Haberi

Mustafa Koç açıklama


Koç Topluluğu'nun tarihinin en büyük organik yatırım döneminden geçmekte olduğunu söyleyen Mustafa Koç, "Geçtiğimiz iki yılda toplam 11,3 milyar TL yatırıma imza attık. 2014'ün ilk yarısında kombine yatırımlarımız 2,8 milyar TL oldu" dedi


Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, "Topluluğumuz geçtiğimiz iki yılda toplam 11,3 milyar TL yatırıma imza atmıştır. 2014 yılının ilk yarısında gerçekleşen kombine yatırımlarımız bir önceki yıla göre yüzde 8 artarak 2,8 milyar TL olmuştur" açıklamasında bulundu. 


Koç Holding'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin dört bir yanındaki Koç Topluluğu bayilerini bir araya getirerek görüş alışverişinde bulunmak ve fikir üretmek amacıyla düzenlenen Anadolu Buluşmaları'nın 23'ncüsü İzmir'de gerçekleşti. 


500'e yakın bayisi biraraya geldi


Koç Topluluğu'nun 500'e yakın bayisinin bir araya geldiği Anadolu Buluşmaları'na Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Koç...