15 / 05 / 2024

Mustafa Koç yatırımları

Mustafa Koç yatırımları

3. köprü bağlantı yollarının satışıyla ilgili konuşan Mustafa Koç, "Otoyollarla ilgilenmiyoruz" dedi, gıdada ise 'büyümeye devam' sinyali verdi. Koç, Tüpraş’ın petrol alıp almayacağı konusuyla Irak’ta maceraya girmeyiz dedi...

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Sönmez tarafından kuruldu.

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Mustafa Polat tarafından kuruldu.

Mky Tuya Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Mky Tuya Turizm Yatırımları Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli İle Mustafa Kaan Yıldırım tarafından kuruldu.

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sinan Melikoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat yatırımları geriledi mi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Yatırımlar azalmıyor, güçlü bir şekilde artıyor. 4. çeyrek itibarıyla sadece inşaat yatırımlarında gerileme varken makine teçhizat yatırımları yüzde 38, diğer aktifler ise yüzde 16 artış gösterdi." dedi.

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar, Hüsnü Akhan, Mustafa Çağlar ve Ş. Ahmet Sedid Kurutluoğlu ortaklığında kuruldu.

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi bugühn Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu tarafından açıldı.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Mustafa Koç yatırımları Haberi

Mustafa Koç yatırımları

3. köprü bağlantı yollarının satışıyla ilgili konuşan Mustafa Koç, "Otoyollarla ilgilenmiyoruz" dedi, gıdada ise 'büyümeye devam' sinyali verdi. Koç, Tüpraş’ın Kuzey Irak’tan petrol alıp almayacağı konusuyla ilgili olarak da "Somali’den alıyoruz, Irak’ta maceraya girmeyiz" dedi.




Koç Topluluğu çatısı altında faaliyet gösteren Arçelik A.Ş.’nin küresel markası Beko, İspanya’da Katalanların simgesi FC Barcelona’ya sponsor oldu. Anlaşmanın imza töreninin ardından Camp Nou Stadı’nda; Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Holding’in CEO’su Turgay Durak, Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, Genel Müdür Yardımcısı Tülin Karabük ile Koç Holding Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Direktörü Oya Ünlü Kızıl’la kısa bir sohbetimiz oldu. 

Sohbette “Siyasi konulara girmeme” sinyali veren Mustafa Koç’a gıda sektöründeki gelişmeleri sorduk. Koç, geçtiğimiz günlerde önce Maret’i,...